Dolar 32,3713
Euro 35,0024
Altın 2.325,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Orman köylüsünün her zaman yanındayız

Orman köylüsünün her zaman yanındayız
4 Ekim 2022 21:33
A+
A-

Isparta Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş ve beraberindeki heyet S. S. Yapağlı Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ziyaret etti.

 

Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Demirayak, Başkan Vekili Salih Eran ve İşletme Müdürü Ahmet Özen tarafından karşılanan bölge müdürü önce, tesis içerisini gezerek incelemelerde bulundu. Memnuniyetini ifade eden Bölge Müdürü Rifat Ataş, “Biz orman teşkilatı olarak orman köylüsünün her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Isparta Orman Bölge Müdürlüğü hizmet alanı içerisinde, böyle başarılı kooperatiflerin olması bizi her zaman memnun etmektedir. Burada hem milli ekonomiye katkı sağlanıyor hem de istihdama… Aynı zamanda alabalık üretimi yapılarak gıda sektörüne önemli katkı sunulmaktadır. Kooperatifin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Demirayak ise şöyle konuştu: “Saygıdeğer bölge müdürüm; öncelikle nazik ziyaretinizden dolayı, zatıaliniz ve heyetinize çok teşekkür ediyorum. Bu kooperatif kurulalı beri orman teşkilatı her zaman bizlere destek olmuştur. Köyümüzün yetiştirmiş olduğu en önemli bürokrat olan merhum OR-KÖY eski Genel Müdürü Osman Çelik beyin büyük emekleri vardır. Bu desteklerin bilinciyle biz de yönetim olarak en kaliteli ve en verimli üretim konusunda canla başla çalışmaktayız. Tekrar ziyaretiniz için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.