Dolar 32,4933
Euro 34,7433
Altın 2.421,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 23°C

Özel Hastanede yangın çıktı

Özel Hastanede yangın çıktı
28 Mart 2021 18:16
A+
A-

Özel Hastanede yangın çıktı
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Özel Hastanede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Alınan bilgilere göre İlçede Ece Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde 5 katlı bir binanın alt katında hizmet veren Özel Hastane’de yangın çıktı. Hafta sonu tatili nedeniyle hastanede kimse bulunmazken yangını çevredeki alış-veriş merkezi çalışanları fark etti.
Durumu Sandıklı İtfaiye ekiplerine ve Polis ekiplerine haber veren alış-veriş merkezi çalışanları yangın tüpleri ile yangına müdahale etti. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri hastanenin giriş katında başlayan yangına müdahale ederken, otomatik sistemli kepengi kırmaya çalıştı. Bu sıra bir itfaiye ekibi elinden yaralanarak Ambulansta tedavi edilerek eli sarıldı.
Hastanenin giriş katını saran yangın itfaiyenin yaklaşık 1 saatlik soğutma çalışması ile söndürüldü.
Hastanede siyah dumanların çıktığını fark eder etmez yangın tüpleri ile müdahale ettiklerini belirten Alış-Veriş merkezi çalışanı Süleyman Kasal, “Siyah dumanlar çıkmaya başladı. Sonra camlar kırıldı. İşyerimizden yangın tüpleri ile müdahale etmeye çalıştık. İtfaiye ve polis ekiplerini aradık. Camlar kırıldıktan sonra bir anda alevler yükselmeye başladı. Yangın tüpleri ile alevlere müdahale etmeye çalıştık. Sonra itfaiye ekipleri geldi” dedi.
Polis ekiplerinin uyarmasına rağmen Hastane yangını görüntülemek isteyen vatandaşlar ise sosyal mesafeyi hiçe sayarak yangından cep telefonları ile görüntü almaya çalışmaları dikkatlerden kaçmadı.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.