Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Özkaya: “İstanbul’da 6.5 Katrilyon TL Danışmanlık Ücreti Ödediler

Özkaya: “İstanbul’da 6.5 Katrilyon TL Danışmanlık Ücreti Ödediler
17 Nisan 2022 13:55
A+
A-

Özkaya: “İstanbul’da 6.5 Katrilyon TL Danışmanlık Ücreti Ödediler
Afyonkarahisar Ak Parti milletvekili avukat Ali Özkaya İstanbul büyükşehir belediyesinin su tarifesine yapılan zammı eleştirerek 6,5 katrilyonluk Bir danışma ücretinin de belediyeden ödendiğini söyledi. Milletvekili Özkaya AK Parti Dinar ilçe teşkilat binasında vatandaşlarla buluşarak Dinar ve ülke gündemine ilişkin bazı açıklamalarda bulundu Özkaya Parti binasında yaptığı konuşmasında şunları kaydetti, ”
Milletvekili Özkaya, gıdada ki ve çiftçilerimizin girdileri milletimizi etkiliyor. Muhalefetin en çok siyaset yaptığı konu bu.
Mademki kusur biz de s n kendi belediyelerinde olağanín üstünde neden zam yapıyorsun. Konya’da litresi 4.5 TL sende 8.5 TL. Konya’nın coğrafi büyüklüğü İstanbul’dan daha fazla. 6.5 katrilyonluk danışmanlık ücreti ödemişler. Bu yüzde 80 i yolsuzluk demektir. 759 milyon sosyal medya ya harcama yapmışlar. Belediyenin reklamı ihtiyacı var. Bu kadar büyük reklam yapmak kitleleri kollamak ve para aktarmak için yapılır. Ülkeyi beş senede aşağı çakarlar. Belediye bittiğinde çok daha kötü olur. 57 milyarlık borç sınırı oluşmuş durumda. Devletin borcu 250 milyar dolar bunun ki 4 milyar dolar. Sanki ülke burcuyla yarışıyor. Ortaya bir eser de koymadínız. Şimdiye kadar ne yaptınız.
Cumhurbaşkanımız çiftçilerimiz için müjdeli haberi açıklayacak. Maliyetin üstünde bir fiyat belirleyeceğiz. Dünyada gıdada sıkıntı olduğu için bazı sorunlar yaşanıyor. 15 mayıstan sonra şeker fiyatını belirli bir seviyede tutacağız. Yada aç kalıyoruz diye bir gaz verdiler yağ 300 TL’ye çıktı. Almanya da yağ bulmakta vatandaşlar zorlanıyor.
Avrupa’nın bizden en iyi yanı arabayı ucuza alıyorlar. Bir de petrol biraz daha düşüktü ama bizi onlar da yakaladı.
Belediye başkanımızla çevre şehircilik bakanlığımıza gittik
Menderes nehri için gerekli desteği aldık. Pazar yerinin de parası geldi. DSİ inşallah bu sene projemizi bitirecek. Bu tamamlandığında çok güzel bir çevre projesi tamamlanmış olacak.
Galericiler sitesi ihale aşamasına geldi.” Dedi.
AK Parti milletvekili özkaya’nın programını Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı Başkan yardımcısı Muharrem Öztürk AK Parti Dinar ilçe başkanı İdris her yönetim kurulu üyeleri kadın kolları gençlik kolları ve partililer katıldı. İsmail yılmaz–

 

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.