Dolar 32,3694
Euro 34,9629
Altın 2.325,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 20°C

RAMAZAN ETKİNLİĞİNDE ÇOCUKLARIMIZ ve AİLELERİ DOYASIYA EĞLENDİ

RAMAZAN ETKİNLİĞİNDE ÇOCUKLARIMIZ ve AİLELERİ DOYASIYA EĞLENDİ
29 Nisan 2022 07:55
A+
A-

RAMAZAN ETKİNLİĞİNDE ÇOCUKLARIMIZ ve AİLELERİ DOYASIYA EĞLENDİ

İlçemiz Belediye Kültür Hizmetleri kapsamında Antalya Sanat Merkezi(ASM) tiyatro ekibi tarafından Belediye Kültür Salonunda düzenlenen gösteriler yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Ramazan ayının vazgeçilmezi Hacivat-Karagöz, Meddah gösterisi ve ortaoyunlarının sergilendiği etkinlikte çocuklarımız ve vatandaşlarımız doyasıya eğlendiler.

Etkinlik sonunda Kaymakamımız Selami Kapankaya konuşmasında; “Antalya Sanat Merkezi Tiyatro sunun değerli ekibine,
bizlere Ramazan şenlikleri kspsamında gerçekleştirmiş oldukları bu güzel etkinlik için teşekkür ediyorum. Ayrıca organizasyonun gerçekleştirilmesinde büyük emek veren Belediye personeline ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Nihat Sarı ise, “Gerçekten çocuklarımız ve büyükler için çok güzel bir gece oldu. Mübarek Ramazan ayında Çocuklarımız ve ailelerimiz için güzel bir etkinliğe imza atan Antalya Sanat Merkezi Tiyatrosu ekibine teşekkür ediyorum. “dedi.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından Kaymakamımız Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı ile birlikte Tiyatro ekibine gösterileri dolayısıyla teşekkür ederek Dinarımızın markası Dinarelli Lavanta ürünlerinden hediye etti.

Düzenlenen etkinliğe Kaymakamımız Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdulkerim Yıllık, çocuklarımız ve vatandaşlarımız katıldı.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.