Dolar 32,3640
Euro 34,9634
Altın 2.324,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Resmi Kurban Bayramı Bayramlaşma Merasimi Suçıkan da yapıldı

Resmi Kurban Bayramı Bayramlaşma Merasimi Suçıkan da yapıldı
11 Temmuz 2022 22:37
A+
A-

 

İlçemizde resmi bayramlaşma programı Afyonkarahisar Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, il protokolü, Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya ve Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın katılımlarıyla Şehidimiz Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in babası Mehmet Şahin ve ailesinin ziyaret edilmesi ile başladı.

Ziyaret kapsamında; şehidimizin ailesinin bayramları kutlanarak, şehidimizin ruhuna ithafen mevlid-i şerif okundu.

Ziyaretin ardından İlçe kaymakamlığı ve Belediyemiz tarafından Belediyemiz Suçıkan Park Tesislerinde organize edilen bayramlaşma programına geçildi.

Suçıkan Park Tesislerimizde düzenlenen programda; Afyonkarahisar Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Milletvekillerimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı J.Albay Yılmaz Kırgel, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, İl genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’ı Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Dazkırı Kaymakamı Sercan Sakarya, Başmakçı Kaymakamı Ali Ekber Ateş, Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Evciler Belediye Başkanı Ali Dede Savaş, ilçe protokolü, siyasi parti ilçe başkanları ve vatandaşlarımız karşıladı.

Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı gerçekleştirdi.

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı konuşmasında; “Sayın Valim, Sayın milletvekillerim, protokolün değerli üyeleri, siyasi parti İlçe başkanları, Sivil toplum kuruluşumuzun değerli temsilcileri, Basınımızın güzide mensupları ve siz değerli hemşerilerim, İlçemiz, Dazkırı, Başmakçı ve Evcilerli hemşerilerimizin katılımıyla ilçemizde düzenlenen resmi bayramlaşma programına hoş geldiniz. Mübarek Kurban Bayramının ilçemize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kurban Bayramı Hz. İbrahim’in sadakati ve Hz. İsmail’in teslimiyeti demektir. Bu da bize Allah’a yaklaşmak için sebeptir. Dini ve Milli bayramlar bizler için çok önemlidir. Bilge Liderimizin de söylediği gibi Milli bayramları kutlamadığımız zaman dini bayramları kutlayacak bir vatan bulamayız. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin Kurban Bayramını kutluyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

Ardından İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya bir konuşma gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın ve protokolün bayramını kutladı.

Konuşmaların devamında ise Milletvekillerimiz sırasıyla konuşma yaparak vatandaşlarımızın Kurban bayramını kutlayıp, Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya yapmış olduğu ev sahipliği ve ilçemize kazandırdığı projeler ile hizmetler dolayısıyla teşekkür ettiler.

Son olarak ise Afyonkarahisar Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı günün anlam ve önemine istinaden konuşmalarını gerçekleştirerek vatandaşlarımızın Kurban bayramını kutladı.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından belediyemiz tarafından misafirlere çeşitli ikramlarda bulunulmasıyla bayramlaşma programı son buldu.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.