Dolar 32,5018
Euro 34,9199
Altın 2.437,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Sabri Can Bekle Odalar Birliği Yönetimine Girdi

Sabri Can Bekle Odalar Birliği Yönetimine Girdi
7 Mayıs 2022 23:06
A+
A-

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Abdülkadir Konak ile Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün başkanlığa talip oldu.

Yapılan konuşmaların ardından geçilen seçimlerde esnaf saat 17.00’e kadar oy kullanımını gerçekleştirdi.

Oyu kullanacak 283 üyenin 278’i sandık başına gelirken, seçimde ipi göğüsleyen 153 oyla Cengiz Üstün oldu. 2010 yılından bu yana başkanlık koltuğunda oturan Abdülkadir Konak ise 125 oy alabildi.

 

AFYONKARAHİSAR İÇİN GELDİK

 

Sandık sonucunun açıklanmasının ardından kısa bir konuşma yapan yeni Başkan Cengiz Üstün, “Bizim ekip hepimize hayırlı uğurlu olsun. Sayın Kadir beye şu ana kadar yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. Bize oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ediyoruz. Biz 37 oda 23 bin esnaf için geldik. Afyonkarahisar için geldik. Allah sizlerden razı olsun. Allah utandırmasın” diye konuştu.

 

Cengiz Üstün Başkanlığındaki yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu;

Bekir Gündoğdu

Yaşar Gülbeyaz

İbrahim Karataş

Ahmet Öztop

Oktay Saraç

Sabri Can Bekle

 

Denetim Kurulu Asil üyeliklerine ise Veysel Gök, Ali Çiçek ve Mustafa Yılmazarslan seçildi.

Disiplin Kurulu ise Yusuf Kenan Karataş, Mustafa Demirtaş ve Hüseyin Çetiner isimlerinden oluştu.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.