Sabri Can Bekle Odalar Birliği Yönetimine Girdi

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Abdülkadir Konak ile Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün başkanlığa talip oldu.
Yapılan konuşmaların ardından geçilen seçimlerde esnaf saat 17.00’e kadar oy kullanımını gerçekleştirdi.
Oyu kullanacak 283 üyenin 278’i sandık başına gelirken, seçimde ipi göğüsleyen 153 oyla Cengiz Üstün oldu. 2010 yılından bu yana başkanlık koltuğunda oturan Abdülkadir Konak ise 125 oy alabildi.
AFYONKARAHİSAR İÇİN GELDİK
Sandık sonucunun açıklanmasının ardından kısa bir konuşma yapan yeni Başkan Cengiz Üstün, “Bizim ekip hepimize hayırlı uğurlu olsun. Sayın Kadir beye şu ana kadar yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. Bize oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ediyoruz. Biz 37 oda 23 bin esnaf için geldik. Afyonkarahisar için geldik. Allah sizlerden razı olsun. Allah utandırmasın” diye konuştu.
Cengiz Üstün Başkanlığındaki yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu;
Bekir Gündoğdu
Yaşar Gülbeyaz
İbrahim Karataş
Ahmet Öztop
Oktay Saraç
Sabri Can Bekle
Denetim Kurulu Asil üyeliklerine ise Veysel Gök, Ali Çiçek ve Mustafa Yılmazarslan seçildi.
Disiplin Kurulu ise Yusuf Kenan Karataş, Mustafa Demirtaş ve Hüseyin Çetiner isimlerinden oluştu.