Dolar 32,5126
Euro 34,8641
Altın 2.486,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Salı pazarında çalışmalar devam ediyor

Salı pazarında çalışmalar devam ediyor
14 Ekim 2020 19:58
A+
A-

Salı Pazarında çevre düzenlemeleri devam ediyor

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın talimatları doğrultusunda ekiplerimiz tarafından Salı Pazarında başlayan revize ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Pazar yerinin etrafı duvarla çevrildikten sonra kaldırım çalışmaları ve park yeri düzenlemeleri de aralıksız devam ediyor.

Pazar yerinde vatandaşlarımızın rahat ve güvenli bir şekilde Pazar ihtiyaçlarını gidermeleri noktasında gerekli çalışmaları gerçekleştirdiklerini vurgulayan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Pazar yerimizin giriş çıkış noktalarının kolaylaşması için etrafını duvarla çevirdik. Şimdi ise Pazar yerinin iç kısmında bulunan binalarda revize çalışmaları, Pazar yeri etrafında kaldırım çalışmaları ve park yeri düzenlemeleri devam ediyor. İnşallah amacımız en kısa zamanda ilçemizde modern bir Pazar yeri oluşturmaktır.” Dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.