Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Şampiyon Güreşçilerden Başkan Sarıya Ziyaret

Şampiyon Güreşçilerden Başkan Sarıya Ziyaret
4 Aralık 2019 16:11
A+
A-

Dinar Anadolu İmam Hatip Lisesi güreş takımından Başkan Sarı’ya Teşekkür Ziyareti
Ankara da yapılan bölge müsabakalarında ise 1 Gümüş, 3 Bronz madalya kazanarak dereceye girerek Nisan ayında İstanbul’da düzenlenecek olan Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanmışlardır.

Dinar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Okul Müdürü İhsan Bal, Güreş Eğitmenleri Cemalettin Bozkurt ve Baki Öztürk ile beraber Belediye Başkanımız Nihat Sarı’yı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Başkan Sarı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ” Gençlerimize ve çocuklarımıza sporu sevdirmek adına tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Öğrencilerimizin bu başarıları, kendinden sonra gelecek kardeşlerine de örnek olacak, bu başarı çıtalarını daha da yükselterek ilçemizi başarıdan başarıya götüreceklerdir. Tüm olanaklarımızla, gençlerimizin her zaman yanında olduğumuzu bilmelerini isterim. Ayrıca bu başarıda emeği olan tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız ile gurur duyuyoruz. İstanbul’da düzenlenecek olan Türkiye Finallerinde başarılar diliyor ve oradan da güzel bir başarıyla dönmelerini temenni ediyorum” dedi.
Ziyaret akabinde Belediye Başkanımız Nihat Sarı Güreş Eğitmenleri Cemalettin Bozkurt ve Baki Öztürk’e çiçek takdim ederken öğrencilere saat hediye etti.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.