Dolar 32,5947
Euro 34,7865
Altın 2.497,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

SEÇMENLERİN ÇOĞU ALİ ARIKAN’I İSTİYOR

SEÇMENLERİN ÇOĞU ALİ ARIKAN’I İSTİYOR
11 Mart 2023 13:42
A+
A-

SEÇMENLERİN ÇOĞU ALİ ARIKAN’I İSTİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Arıkan ekibiyle birlikte siyasi çalışmalarına devam ediyor.

 

İlçe teşkilatlarının neredeyse hepsini arkasına alan Arıkan, görevine yeni seçilen CHP İl Başkanı Av. Yusuf Onur Seçme’yi ziyaret ederek başarılar diledi.

 

CHP’de milletvekilliği sıralaması merak edilirken, kamuoyunda Ali Arıkan’ın ismi ön plana çıkmaya başladı. Seçmenlerin de kesinlikle 1’inci sırayı alması gerektiği belirtilirken, mevcut milletvekili Av. Burcu Köksal’ın da yeniden ilk sırada adının geçtiği ifade edilmekte.

Son olarak Köksal’ın Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak gösterileceği gündeme gelmiş ancak Köksal “Ben İktidar Milletvekili” olacağım şeklinde bir açıklama yapmıştı.

 

Seçmenlerin Milletvekili Burcu Köksal’ı da en başarılı milletvekili olarak bulduğu Afyonkarahisar ve tüm ilçelerinde Ali Arıkan’a da verilen destek büyümeye devam ediyor.

Gittiği her yere ilçe başkanlarını da götüren Arıkan Genel Merkez tarafından belirlenecek kriterler arasında teşkilatların da desteğine bakılabileceği söyleniyor.

Aday Adayı Arıkan gerçekleştirdiği ziyaretlerde kendisini yanız bırakmayan ilçe başkanlarına da teşekkür etmeyi unutmadı, Arıkan gezilerle alakalı yaptığı açıklamasında şunları ifade etti, “Ziyaretimizi Afyonkarahisar CHP İl Başkanlığımıza gerçekleştirdik.

Göreve başlayan İl Başkanımız Av.Yusuf Onur Seçme ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Seçim süreci,milletvekili aday adaylığım ve yapacaklarımıza ilişkin güzel bir sohbet oldu.

İl Başkanımız nezdinde tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum. Kendilerine başarılar diliyorum.Birlikte güçlüyüz ve birlikte başaracağız.

Bu ziyaretimde beni yalnız bırakmayan;

Dazkırı İlçe Başkanımız Önder Şenyurt’a,

Başmakçı İlçe Başkanımız İbrahim Köroğlu’na,

Evciler İlçe Başkanımız Çetin Aytekin’e,

Emirdağ İlçe Başkanımız Barış Can’a,

Çay İlçe Başkanımız Ali Selvi’ye,

İhsaniye İlçe Başkanımız Mevlüt Çakır’a,

Bayat İlçe Başkanımız Uğur Erzincanlı’ya,

İscehisar İlçe Başkanımız Bayram Atılgan’a,

Bolvadin İlçe Başkanımız Ömer Çengel’e,

Kızılören İlçe Başkanımız Zafer Coşkun’a,

Dinar İlçe Başkanımız Mehmet Altıntaş’a ,Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza,yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza ve partili dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

İSMAİL YILMAZ’IN HABERİ

 

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.