Dolar 32,5879
Euro 34,8428
Altın 2.493,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Şehidimizin İsmi Yazan Levhaya Kurşun Attılar Hasan Ceylan’dan Açıklama Geldi

Şehidimizin İsmi Yazan Levhaya Kurşun Attılar  Hasan Ceylan’dan Açıklama Geldi
10 Haziran 2019 20:14 | Son Güncellenme: 10 Haziran 2019 20:29
A+
A-

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve yetimleri Dinar Temsilcilisi Hasan Ceylan Dinar Çöl Ovasında ikamet eden şehit aileleri ziyaretlerinde karşılaştığı tabloyla adeta şok yaşadı.

21 Ekim 2007 yılında Dağlıca’da şehit olan Piyade Er Yavuz Öztürk adına yapılan hatıra ormanını tarif eden levhaya magandalar ateşli silahlarla ateş ettiği belirlendi.

Hasan Ceylan konuyla alakalı yaptığı açıklamasında, köy girişinde şehidimizin adının yazıldığı levhaların hedef tahtası haline getirildiği, devlet malına zarar verenlerin dağdaki teröristten hiçbir farkı olmadığını belirterek şunları kaydetti, “Bu çirkin hareketi nefretle kınıyorum. Şehidimiz için hatıra ormanı oluşturulmuştu. Bu hatıra ormanının ismini anlatan güzel bir levha da buraya asılmıştı. Ancak silahlı magandalar bu levhaları silah ile delik deşik etmişler. Bu hareketi kınıyorum. Bunu yapanların insanlıkla alakası yoktur. Bu olay bütün şehit ailelerimizi ve bizleri derinden üzmüştür” dedi.

Hasan Ceylan bu açıklamasından sonra Haydarlı ve Tatarlı Jandarma Komutanlıklarını, Doğanlı Köyünde bulunan Şehit M. Ali Karacan’ın ailesini, Göçerli köyünde şehit Yavuz Öztürk’ün ailesini ve Kınık Köyünde şehit İdris Eyibilir annesini ziyaret etti.  (Dinar Halk Haber)

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.