Dolar 32,6082
Euro 34,7866
Altın 2.492,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 24°C

SİGORTACILIK HAFTASI KAPSAMINDA DİNAR TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA AFSAD ARACILIĞI İLE SEKTÖR BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

SİGORTACILIK HAFTASI KAPSAMINDA DİNAR TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA AFSAD ARACILIĞI İLE SEKTÖR BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ
19 Temmuz 2019 22:22
A+
A-


AFSAD – Afyon Sigorta Acenteleri Derneğinin olağan toplantısı Dinar Ticaret ve Sanayi Odasında yapıldı. Toplantıya AFSAD Yönetim kurulu başkanı Bekir ÖZERDEM ve Yönetim Kurulu üyeleri Durmuş GÜMÜŞ, Mehmet KARAAĞAÇ, Oskay NAYAN, Hasan Hüseyin GÖKTAŞ ile Dinar, Dazkırı, Başmakçı ve Evciler’de faaliyet gösteren acentelerimiz,: Nejmettin ŞAHBAZ-Bilal DEMİRÖZ-Lütfi YILMAZ -Mehmet ÇÖREK- Oktay SAYIN-Yaşar KARTAL-Abdurrahman AKDEMİR-Mustafa ERİK-Büşra ERİK-Ömer TOKÖZ-Merve BÜLBÜL-Salih ÜRESİN ve aynı zaman da DİTSO meclis üyesi olan Hüseyin GÖNÜLLÜ katılım gösterdiler.
Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonun da gerçekleşen görüşmede AFSAD başkanı Bekir ÖZERDEM konuşmasında: ” Hazine Müsteşarlığının 2009 – 2013 yılları Stratejik Planında sigortacılığın tanıtımına ilişkin olarak bir bilinçlendirme ve tanıtım stratejisi hazırlandığını ve bu kapsamda her yıl Mayıs ayının son Pazartesi gününden o haftanın Pazar gününe kadar olan haftanın “Sigorta Haftası” olarak ilan edildiğini ifade etti. Bu haftada, sigorta bilincinin tabana yayılması hedefi ile gerek sigortacılık alanında faaliyette bulunan kurum ve kuruluşlar tarafından gerekse ilgi duyan diğer kuruluşlar tarafından çeşitli etkinlikler düzenleneceğini” belirtti. Konuşmasının devamında “Dinar, Dazkırı, Başmakçı ve Evciler de faaliyet gösteren acenteler bizler için önemlidir, Derneğimizin Afyon da gerçekleşen her türlü faaliyetine destek olmaktadırlar.” dedi. Daha sonra mevcut acentelerin güncel sorunları, sektördeki son gelişmeler ve sorunların çözüme bağlanması , Sigorta Acenteleri İcra Kurulu (SAİK) ile olan ilişkiler, SAİK yönetimine iletilecek soru ve sorunlar ile sektör içi beklentiler görüşüldü. Ayrıca yeni acente arkadaşlara başarı dilekleri ile dilek ve temenniler sonrası toplantıya son verildi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.