Dolar 32,5879
Euro 34,8428
Altın 2.493,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin Yer Tahsisi Yapıldı

Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin Yer Tahsisi Yapıldı
8 Haziran 2019 11:10 | Son Güncellenme: 8 Haziran 2019 11:12
A+
A-

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın seçim beyannamesinde bulunan sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon merkezi için yer tahsisi yapıldı.

İlçemiz Oğullar mevkiinde bulunan Orman İşletme Müdürlüğüne ait olan arazinin 12.000 m2’lik bölümü Dinar Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi için yer tahsisi yapıldı. Isparta Orman İşletme Bölge Müdürlüğü, Dinar Orman İşletme Müdürlüğü ve Dinar Belediyesi arasında imzalanan protokolle birlikte çalışmalara başlandaı. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Seçim beyannamemizde vermiş olduğumuz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimiz için göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çalışmalarımıza başladık. Çalışmalarımız sonucunda Isparta Orman İşletme Bölge Müdürlüğü ve Dinar Orman İşletme Müdürlüğümüzden projemiz için en uygun olan araziyi talep ettik. Kendileri 12.000 m2’lik araziyi belediyemize tahsis ederek projemizde bizlere yardımcı oldular. Isparta Orman İşletme Bölge Müdürümüz Sayın Kenan Akduman’a Dinar Orman İşletme Müdürümüz Tuncer Yalçın’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Projemiz hazır ihale sürecinden sonra en kısa sürede çalışmalarımıza başlayarak Dinar’ımıza ve bölgemize Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizi kazandıracağız. Hayırlı ve uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.