Dolar 32,5552
Euro 34,8713
Altın 2.429,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Söz verdiğimiz gibi Giyimci esnaflarımız artık daha rahat bir ortamda satış yapacak

Söz verdiğimiz gibi Giyimci esnaflarımız artık daha rahat bir ortamda satış yapacak
12 Aralık 2022 19:28
A+
A-

Söz verdiğimiz gibi Giyimci esnaflarımız artık daha rahat bir ortamda satış yapacak

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın Salı Pazarı Revize Projesi kapsamında; giyim üzerine satış yapan esnaflarımızın sergi açtığı alanın üzerinin kapatılması için çalışmalarımız başladı.

Projenin hayata geçirilmesi ile birlikte giyimci esnaflarımız satışlarını daha rahat bir ortamda yaparken, vatandaşlarımız ise alışverişini kolaylıkla yapabilecek.

Esnaflarımız için pazar yerimizde güzel çalışmalara imza attıklarını ifade eden Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, çalışmaları yerinde inceleyerek, “İlçemizde Pazar yerinde büyük bir dönüşüme imza attık. Eskiden yoğurt, peynir ve zeytin satışı yapan esnaflarımız özellikle kış şartlarında büyük bir mağduriyet yaşıyordu. Yapmış olduğumuz Yoğurt, Peynir ve Zeytin Pazarı ile esnaflarımızın daha hijyenik bir ortamda satış yapmasını sağladık. Şimdi ise Giyimci esnaflarımızın satış yaptıkları alanda çalışmalarımız başladı. Gerekli çalışmaları yapmamızın ardından giyimci esnaflarımızın sergi alanların üzeri kapatılacak ve daha rahat bir ortamda satışlarını yapacak. Söz verdiğimizden daha fazlasını yapıyoruz. Giyimci esnaflarımıza hayırlı olsun” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.