Dolar 32,5680
Euro 34,9959
Altın 2.431,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 22°C

STK’lardan Metehan Aydın’a Kalabalık Ziyaret

STK’lardan Metehan Aydın’a Kalabalık Ziyaret
14 Haziran 2022 15:02 | Son Güncellenme: 14 Haziran 2022 15:27
A+
A-

STK’lardan Metehan Aydın’a Kalabalık Ziyaret

Dinar’da bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Dinar Belediye Başkan Yardımcılığına yeni atanan Av. Metehan Nazif Aydın’ı ve Şemsi Er’i belediye meclis toplantı salonunda ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Sivil Toplum Kuruluşlarını temsilen bir konuşma gerçekleştiren Dinar Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu başkanı Veysel Topçu, Aydın’a yeni görevinde başarılar dileyerek şunları kaydetti, “Bu gün burada sivil toplum örgütleri olarak Pancar Kooperatifi, Ziraat Odası, Şoförler Odası, Esnaf odalarımız, sebzeciler ve pazarcılar odamız ve muhtarlar derneğimiz olarak hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmek istedik. Partimize de büyük emekleri geçmiş eski ilçe başkanımız yıllardır belediye personelimiz olan, çok büyük emekler sarf eden bu iki dostumuza bugün geldikleri belediye başkan yardımcılığı görevlerinde başarılar diliyorum. Yapılacak her türlü olumlu yatırım, sanayileşme anlamlında STK’lar olarak yanlarında olduğumuzu göstermek amacıyla buradayız” dedi.

Dinar Belediye Başkan Yardımcısı Metehan Aydın ise, gelen davetlilerin hepsine ayrı ayrı teşekkür ederek şunları söyledi, “Bizi bu göreve layık gördüler ve atadılar. Bizim de haberimiz yoktu, bize de sürpriz oldu. Biz de bu görevden kaçmadık. Şemsi abi benden önce başlamıştı. Onla beraber inşallah omuz omuza yürüteceğiz. Sizlerin desteği ile başarıya ulaşacağız. Ateşten bir gömlek giydik. Sizin desteğinizle ben bunun altından kalkarım. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların akabinde ise Pancar Ekicileri Kooperatifi Veysel Topçu tarafından belediye başkan yardımcılarına ahiliği simgeleyen Ahi Evran’ın heykeli hediye edildi. DİNARHALKHABER

haberin videosu için tıklayınız >>>>> https://fb.watch/dEe1Wsg_hV/

 

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.