Dolar 32,3325
Euro 35,1176
Altın 2.310,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Tarımsal Desteklemelerden En Çok Faydalanan İller Arasındayız.

Tarımsal Desteklemelerden En Çok Faydalanan İller Arasındayız.
28 Kasım 2021 12:57
A+
A-

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar ve Çay ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Tarımsal Desteklemelerden En Çok Faydalanan İller Arasındayız.

Afyokarahisar’da, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ile birlikte taziye ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Özkaya, geçtiğimiz günlerde yakınlarını kaybede Halil Çelik ve Ahmet Taş’a başsağlığı diledi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile Taşpınar Mahallesini de ziyaret eden Milletvekili Özkaya burada vatandaşların talep ve önerilerini alarak yapılacak çalışmaları yerinde değerlendirdi. AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları tarafından Sezai Karakoç anısına Afyonkarahisar Paşa Camii’nde Milletvekilleri Veysel Eroğlu, İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanı Karadeniz ve Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ile birlikte vatandaşlara lokma ikram eden, Özkaya, bura da vatandaşlarla sohbet etti.

Çay ilçesinde geçtiğimiz günlerde hayatını kaybede İl Genel Meclis Üyesi Abdülkadir Cantürk’ün ailesine de ziyarette bulunan Milletvekili Özkaya, Çay ilçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı desteği ile faalyete geçen Ali Suna süt toplama ve işleme merkezini de ziyaret ederek firma sahiplerinden bilgiler aldı. Burada kısa bir açıklama yapan ve hükümetin üreticiye her türlü desteği verdiğini belirten Milletvekili Özkaya, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile hükümmetimiz üretmek isteyen, işletmesini geliştirmek isteyen herkesin yanında olmaya devam ediyor. Tarımsal Desteklemeler ile faaliyete geçen ve en çok destekleme alan iller arasındayız. Ülkemizin kalkınmasında en önemli etken üretimdir. Bu yüzde hükümetimiz bu alanda önemli destekleri girişimlerle paylaşıyor. Bugün de bu desteklemeler ile tarım ve hayvancılığın önemli bir merkezi olan ilimiz de süt işleme tesisi kuran hemşehrimizi ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgiler aldık. Ben ülkemiz içi üreten herkese başarılar diliyor ve tebrik ediyorum” dedi. Milletvekili Özkaya Çay ilçesinde programına Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlediği gençlik buluşmasına gençlerle tecrübe paylaşımında bulunarak devam etti. Daha sonrasında ilçede kitap kafe olarak yapılması planlanan Taşhan da incelemelerde bulundu. Milletvekili Özkaya’ya Çay programında AK Parti Çay İlçe Başkanı Kadir Çetin, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldırım ve partililer eşlik etti.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.