Dolar 32,3717
Euro 34,9902
Altın 2.326,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 21°C

Tatarlı’da Elektrik Telleri Yer Altına Alınıyor

Tatarlı’da Elektrik Telleri Yer Altına Alınıyor
28 Haziran 2019 10:00
A+
A-

Tatarlı Kasabası belediye başkanı Şuayyip çiçek göreve gelir gelmez çalışmalarına başladı. İlk olarak kasabada bulunan elektrik tellerinin yer altına alınmasıyla alakalı OEDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürlüğü ve diğer gerekli yerlerle görüşerek çalışmaları başlattı.

Birçok il ve ilçelerde bile elektrik tellerinin direkler aracılığıyla dağıldığı Tatarlı’da ise tellerin yer altına alma çalışmaların yapıldığı görüldü.

Tatarlı Belediye Başkanı Şuayyip Çiçek OEDAŞ çalışmalarını yerinde inceleyerek belediyeye ihtiyaç duyulması halinde bütün personellerin, araç ve gerecin anında temin edileceğini söyledi. 

En kısa sürede bu hizmeti halka sunmak istediklerini de belirten Çiçek Halk Haber’e yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Göreve geldiğimiz günden bu güne birlik ve beraberlik içerisinde bütün ekip arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Daha güzel, daha yaşanabilir bir Tatarlı oluşturmak için gayret edeceğiz. Şirin, güzel ve her yönden harika bir kasabamız var. El birliği ile Tatarlı’yı geliştirmek istiyoruz” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.