Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Tepkilerden Sonra Açıklama Yapmak Zorunda Kaldı

Tepkilerden Sonra Açıklama Yapmak Zorunda Kaldı
30 Ağustos 2022 23:24
A+
A-

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar konuşmasında haydarlı’ya 10 yataklı hastane yapılacağına ilişkin sözleri üzerine sosyal medyadan bazı Tatarlı vatandaşlar tepki gösterdi. Tatarlı AK Parti belde başkanı Hasan Akyıldız’a da birçok vatandaş ulaşarak bu durumu sordu bunun üzerine kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapmak zorunda kalan Başkan Hasan Akyıldız şunları söyledi, ”

Değerli Tatarlı Kasabası sakinleri çok kıymetli köylülerim.Akşamdan bu tarafa watsaptan mesaj atarak ve arayarak dünkü Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasına atıfta bulunarak Haydarlıya 10 yataklı hastane yapılacağına dair bana birçok soru geldi.

Şundan emin olabilirsiniz Tatarlıya hastane yapılacak.Ben dünden bu tarafa gerek sağlık bakanlığı Afyon sağlık müdürlüğü başta olmak üzere aranılacak heryeri aradım ve bilgi aldım.

2014 seçimlerinden sonra programa alınan yatırımların içerisinde bulunan Haydarlı hastanesinin Tadilatı için ayrılan ödeneğin iptal edilmesine rağmen sanki bugünkü projeymiş gibi Cumhurbaşkanımızın konuşma metnine koymaları ve tarafıma verilen bilgide bunun sehven yapıldığı aktarılmıştır.

Tabiki her zamanki gibi inanmak istemeyen yine bildiğini okuyacaktır.Kıymetli vekilimiz Ali Özkayayı ön yargıyla hareket ederekten saçma sapan suçlamalar ile zan altında koymaya çalışanlar yine olacaktır.

Kusura bakmayın kendine ve milletine Zerre faydası olmayan kişiler Ali Özkayanın Tatarlıya olan faydasını asla anlamayacaklardır.

Bi dönem vay Haydarliya okul yapılıyor Tatarliya neden yapılmıyor diye fuan koparanlar iki tane okul yapıldıktan sonra yokları oynadılar ve şimdi tekrar sahneye döndüler.

Oysaki Haydarlı hastanesi kimin döneminde Haydarlıya yapıldı?ve o zaman bu tepkiyi neden kimse vermedi.

Tekrar ediyorum ve altını çizerek söylüyorum.

Haydarlıya böyle bir projenin olmadığı gibi TATARLIYA HASTANE YAPILACAK..

Zaman herseyi gösterecek”dedi. DİNARHALKHABER///

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

  1. Ramazan Davulcusu dedi ki:

    Bak güzel insanlar ; Dinar devlet hastanesi yapılırken bölge hastanesi dendi Evciler Dazkırı Başmakçı ilçeleride buradan yararlanmaktadır. Ama Doktor eksikliğinden malesef toplam yüzbin nüfusa hizmet verememektedir. Haydarlıda varken size hiç hastane olurmu. Siz Ziraat bankasını getirmiş olabilirsiniz o ayrı bir mevzu. Cezaevi için Tatrlı ile Yıprak Belediye Başkanları küs oldu ben alacağım diye sonuç noldu Dinara yapıldı. Hasan bey çok garanti konuşmuşsun ama işte bu lafın boş. Daha fazla yazmaya gerek yok herkes anladı.