Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

TOKİ ye pazar yeri ve Sağlık ocağı

TOKİ ye pazar yeri ve Sağlık ocağı
26 Mayıs 2022 19:07
A+
A-

TOKİ Pazar yeri ve Sağlık ocağı yapılması için gerekli çalışmaları yapıyoruz
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, İlçemiz Fatih Mahallesi (TOKİ)’ye söz vermiş olduğu Pazar yeri ve yine yapılması planlanan Adliye Lojmanlarının harita çalışmalarının durumuyla alakalı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy, İl Özel İdaresi Plan, Proje, Yatırım ve İnşaat Müdürü Neriman Gül Albay, İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Özer ve Dinar Milli Emlak Şefi Nimet Çınar ile başkanlık makamında bir araya geldi.
“SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ PAZAR YERİMİZİ TOKİ SAKİNLERİMİZE KAZANDIRACAĞIZ”
Yapılan görüşmenin ardından bir açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “İlçemiz Fatih Mahallesi (TOKİ)’ye söz verdiğimiz Pazar yerinin harita çalışmalarında sona gelmiş bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah söz verdiğimiz gibi bu projemizi de hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımızın hiç kuşkusu olmasın. Tüm projelerimizin durumlarını yakından takip ediyor gereken çalışmaları hemen yapıyoruz.” dedi.
“TOKİ’YE SAĞLIK OCAĞI İÇİN PROJEMİZİ SUNDUK”
Hayatta en önemli şeyin sağlık olduğu belirten Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “ İlçemiz Fatih Mahallesinde yaşanan nüfus artışı ile birlikte artık ihtiyaç haline gelen Sağlık Ocağı için Milletvekilimiz Ali Özkaya’ya geçtiğimiz günlerde projemizi sunduk. İnşallah Fatih Mahallemiz Sağlık Ocağına kavuşacak. İlçemize proje ve hizmetlerin kazandırılması için ilgili kurumlar ile gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Milletvekilimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
“ADLİYE LOJMANLARININ HARİTA ÇALIŞMASINDA DA SONA GELİNDİ”
Adliye Lojmanları konusuna da değinen Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “İlçemize yapılması planlanan Adliye Lojmanlarında da harita çalışmalarında sona gelindi. İnşallah ilçemize güzel projeler kazandırılması için üzerimize düşenin daha fazlasını yapıyoruz. Projelerin hayata geçirilmesinde destek olan tüm kurumlara ve yetkililere teşekkür ediyorum.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.