Dolar 32,3713
Euro 35,0024
Altın 2.325,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

TRAFSIZ BÖLGENİN KONUĞU CHP İLÇE BAŞKANI ALİ ARIKAN OLDU

TRAFSIZ BÖLGENİN KONUĞU CHP İLÇE BAŞKANI ALİ ARIKAN OLDU
17 Ekim 2022 15:45
A+
A-

TRAFSIZ BÖLGENİN KONUĞU CHP İLÇE BAŞKANI ALİ ARIKAN OLDU

Dinar Dost Ajans 90.09’da Gazeteci Oğuzhan Uysal ve İsmail Yılmaz’ın hazırlayıp sunduğu “TARAFSIZ BÖLGE” programının bugünkü canlı yayın konuğu CHP Dinar İlçe Başkanı Av. Ali Arıkan oldu.

28 Aralık 2019 yılında göreve gelen birçok başarılara imza atan, CHP’nin üye sayısını artırarak ilçeler arasında birinci olan CHP’yi ve yaptıklarını canlı yayında anlatan Başkan Arıkan gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Gençlik ve kadın kolları başkanlarıyla beraber çalışmalarını daha da yoğunlaştıracağını ifade eden CHP İlçe Başkanı Ali Arıkan, Ramazan ayında erzak koli yardımlarının ilk defa kendi dönemlerinde başladığını ve 3 yıldır ise bu yardımların devam ettiğini belirtti.

İlçemizde Fatih Mahallesinde bulunan son yapılan TOKİ konutlarındaki aidat sorununun ise devlet eliyle değil, sorumlu muhalefet anlayışı ve halkın kendi irade gücüyle çözüldüğünü de ifade eden Arıkan gazetecilerin sorularına şu yanıtları verdi, “TOKİ’lerde çok fahiş aidat sorunları vardı. Milletvekilimiz Burcu Köksal ile birlikte bölgeye giderek gerekli mücadeleyi verdik. Şimdi ise eski yönetim fesih edildi yerine yeni yönetim seçildi ve aidat fiyatları düşürüldü.

Dinar’a bağlı köylerde yaşanan tarım ve hayvancılıkla alakalı bütün sorunları yine Milletvekilimiz ile birlikte giderek yerinde tespit ettik. Çiftçiler artık ekemiyor, ekse de para kazanamıyor. Hayvanına yem alamaz hale geldi. Dinar’ın esnafları ise Bağkurunu ödeyemez bir halde. CHP iktidarında bunların hepsinin çözümü sağlanacak.

Son zamanlarda yapılan akaryakıt, gıda ve sağlık ürünlerine aşırı derecede zamlar yapıldı. Vatandaşlarımız zorda. Kimse de para yok. Kriz çok büyük yerlere ulaştı. İlçemizin de en temel sorunu maalesef ki işsizlik. Bakın Dazkırı’ya OSB’de yatırımcı dolu. Dinar’dan bile çalışmaya işçiler gidiyorlar” dedi.

Dinar Halk Haber Yazı İşleri Müdürü İsmail Yılmaz’a ve Dinar Dost Ajans Sahibi Oğuzhan Uysal’a yayın için teşekkür eden Başkan Arıkan, tüm vatandaşlara saygı, sevgi ve muhabbetlerini gönderdiğini söyledi. 

DİNARHALKHABER>>>

 

 

 

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.