Dolar 32,4955
Euro 34,7477
Altın 2.487,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 23°C

TUBİTAK 4007 işbirliği protokolü imzalandı

TUBİTAK 4007 işbirliği protokolü imzalandı
2 Aralık 2019 13:01
A+
A-

TUBİTAK 4007 işbirliği protokolü imzalandı

Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Tubitak 4007 Bilim Şenliği projesi için yardım ve işbirliği protokolü imzalandı.

Belediyemiz ile Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürüteceği TÜBİTAK 4007 “Kültür Başkenti Bilimle Buluşuyor” projesine ortaklık ve işbirliği sağlayarak ortak oldu.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, protokol imzalandıktan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Proje Yürütücüsü Zeynep Zeybek Sezer, Dinar Bilim ve Sanat Merkezi(BİLSEM) Müdürü Mete Karapınar ve Müdür Yardımcısı Bilal Açıkgöz ile bir süre sohbet ederek proje hakkında istişarelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürüteceği ve belediye olarak bizlerinde destekçisi olduğu projenin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlara katkı sağlayacak projenin başlatılması ve yürürlüğe konulması adına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum. İlçemize katkı sunacak, vatandaşımızın yararına olacak her türlü çalışmanın yanındayız. Vatandaşlarımızın yararına olacak bu güzel çalışmada yer almaktan mutluluk duyduğumu ifade ederek bu güzel projenin hem ilçemize hem de vatandaşlarımıza faydalı olacağını ümit ediyorum” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.