Dolar 32,5969
Euro 34,8046
Altın 2.501,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 24°C

Türk Yerel Hizmet Sen ile Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı

Türk Yerel Hizmet Sen ile Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı
15 Nisan 2022 18:15 | Son Güncellenme: 15 Nisan 2022 18:18
A+
A-

Türk Yerel Hizmet Sen ile Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı
Belediyemiz ile Türk Yerel Hizmet Sendikası arasında Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.
Belediyemiz ‘de çalışan toplam 44 memurun 1 yıllık Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesi Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Türk Yerel Hizmet Sen Şube Başkanı Hakan Temizsoy ve İş yeri temsilcisi Ülkü Tosun tarafından imzalandı.
Sözleşme kapsamında memur personellerimize sosyal denge tazminatı olarak aylık net 800 ₺ verilecektir.
Kenti için fikir üreten ve özveri ile çalışan tüm personellerine destek verdiklerini belirten Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Biz elimizden gelen tüm imkânları personellerimiz için kullanırken, onlarda vatandaşlarımıza her zaman olduğu gibi özverili bir şekilde hizmet verebilmek için çalışmalarına devam edeceklerine inancım tamdır. Bu vesile ile memur personellerimizi enflasyona ezdirmeyerek, Türk Yerel Hizmet-Sen ile bütün personellerimiz arasında ayırım yapmaksızın, 15 Mayıs tarihinden itibaren 1 yıl geçerli olacak Sosyal Denge sözleşmesini imzaladık. İmzalamış olduğumuz sözleşme ile memurlarımızın alacak olduğu denge tazminatında artış yapılarak 800 ₺ olarak belirlenmiştir. Sözleşmenin memurlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm Sendika yetkililerine de ayrıca teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.