Dolar 32,5681
Euro 35,0219
Altın 2.427,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 22°C

Üçlerce Mahallesi de Ön Başvuruya Dahil Edilmeli

Üçlerce Mahallesi de Ön Başvuruya Dahil Edilmeli
5 Kasım 2019 17:51
A+
A-

Üçlerce Mahallesi de Ön Başvuruya Dahil Edilmeli

Geçtiğimiz günlerde mahalle muhtarları ve Afyon Gaz yetkilileri bir araya gelmiş mahallelere doğalgaz gelmesi hususunda gerekli istişarelerini gerçekleştirmişlerdi.

2020 programına alınan doğalgaz hat döşeme planında Üçlerce mahallesinin de dahil edilmesi istendi. Üçlerce Mahalle Muhtarı Mustafa Öztürk konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Üçlerce Mahallemiz 14 yıldan beri doğalgaz bekliyor. İlçemizin çoğu yerine döşenen doğalgaz hatlarından şimdiye kadar mahallemize hiç döşenmedi. Son olarak gerçekleşen toplantı sonucuna göre Ilıca, Konak mahallelerinin projeye dahil edildiğini duyduk. Üçlerce Mahallemiz bu mahallelere çok yakın, hatta iç içe diyebiliriz. Bu nedenle toplamda 6 caddemiz bulunan mahallemize doğalgazın gelmesini istiyoruz” dedi.

% 75 ve Üzeri Ön Başvuru Yaparız

Doğalgaz hattı döşenmesi için en az % 75 ön başvuru yapılması gerektiğini de belirten Muhtar Öztürk, “Mahallemizde doğalgaz kullanacak çok vatandaşımız var. Ön başvuruya bizim mahallemizde dahil edilsin. Bu konuda vatandaşlarımızı mağdur etmeyelim. Gerekli başvuru rakamından fazla oranda başvuru gerçekleştireceğiz” dedi.

Üçlerce İçin Yardım Bekliyoruz

Dinar’ın en eski mahallelerinden birinin Üçlerce olduğunu belirten mahalle muhtarı Mustafa Öztürk, doğalgaz konusunda Belediye Başkanı Nihat Sarı, Milletvekili Ali Özkaya’dan da yardım talebinde bulundu. Şimdiye kadar 1 metre doğalgaz hattının döşenmediğini kaydeden Öztürk şunları söyledi, “Konuyla alakalı Belediye Başkanımızla, milletvekilimizle ve diğer yetkililerimizle görüşme yapmayı planlıyoruz. İnşallah 2020 yılı içerisinde bizim mahallemize de doğalgaz gelecektir” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.