Dolar 32,3745
Euro 35,0121
Altın 2.324,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Ümit Yılmaz dan Örnek Uygulama

Ümit Yılmaz dan Örnek Uygulama
5 Mart 2021 14:52 | Son Güncellenme: 5 Mart 2021 18:51
A+
A-

Ümit Yılmaz dan Örnek Uygulama
Dinar’ın dönerci esnaflarından Ümit Yılmaz normalleşme süreciyle birlikte masa ve sandalyelerini açarak hizmet vermeye başladı.
Korona Virüs tedbirleri kapsamında ise iş yerimiz gelen müşterilerin HES kodlarını sorgulayarak ve ateşlerini ölçerek içeriye almaya başladı.
Belirli sayıda içeriye müşteri alan Çok Acıktım döner salonu sahibi Ümit Yılmaz yaptığı uygulama ile alakalı olarak yaptığı açıklamasında şunları söyledi normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte işyerlerimizde müşterilerimizi ağırlamaya başladık koronavirüs tedbirleri olarak ise elemanlarımız tarafından müşterilerimiz kapıda karşılıyor. Hes kodları sorgulanıyor ateşleri ölçülüyor ve daha sonra içeriye alınıyor. masalara da sınırlı sayıda müşteri oturtuyoruz. vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok önemli ve değerlidir dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.