Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Üniversite Öğrencilerimizin Her Zaman Yanındayız 

Üniversite Öğrencilerimizin Her Zaman Yanındayız 
11 Ekim 2022 17:58
A+
A-

Üniversite Öğrencilerimizin Her Zaman Yanındayız

 

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, İlçe Kaymakamımız Kemal Duru ve İlçe Emniyet Müdürü Nihat Pulat ile birlikte Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Meslek Yüksekokulunda Öğretim görevlileri ve öğrencilerimiz bir araya geldi.

 

Programda Okul Müdürü Ender Baykut ve öğretim üyeleri hazır bulundu.

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda tanışma toplantısında öğrencilerle bir araya gelen heyet öğrencilerle sohbet ederek talep ve isteklerini dinledi.

 

Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ender Baykut, öğrencilerimizin talep ve isteklerini ileterek, yurttan okulumuza ulaşım imkanı sağlanması ve labaratuvarlara malzeme alımı başta olmak üzere verilen tüm destekler dolayısıyla Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür etti.

 

“ÖĞRENCİLERİMİZE ÜCRETSİZ ULAŞIM DESTEĞİMİZ DEVAM EDİYOR”

 

Göreve geldiği günden bugüne üniversite öğrencilerimizin yurttan okula gelmesi için belediye olarak ücretsiz ulaşım desteği sağladıklarını ifade eden Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, öğrencilerimize bu yıl yine ücretsiz öğrenci servisi uygulamamızi devam ettireceğiz. Bunun yanı sıra yine öğrencilerimizin yurttan okula ve çarşı merkezine ulaşım sağlaması için bisiklet hediyelerimiz oldu.

 

“ÖĞRENCİLERİMİZİ ÇANAKKALE’YE GÖTÜRECEĞİZ”

 

Öğrencilerimizin gezi talebine duyarsız kalmayan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, öğrencilerimizi okulumuz işbirliği ile Çanakkale Gezisine götüreceğinin müjdesini verdi.

 

“EĞİTİME VE ÖĞRENCİLERİMİZE HER ZAMAN DESTEK OLUYORUZ”

 

Eğitimin her kademesinde Belediye olarak üzerine düşeni yaptıklarini belirten Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Okullarımızın ihtiyaçlarını imkânlarımız dahilinde her zaman karşılıyoruz. Öğrencilerimiz bir talebi olduğunda bizlere 7/24 ulaşabilir ve talebini iletebilir. İlçemize üniversite öğrenimlerini tamamlamaya gelen Öğrencilerimize bir kez daha ilçemize Hoşgeldiniz diyor, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.