Dolar 32,3277
Euro 35,0598
Altın 2.296,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Üniversitemizde güzel bir gençlik buluşması gerçekleştirdik

Üniversitemizde güzel bir gençlik buluşması gerçekleştirdik
29 Mayıs 2022 19:00
A+
A-

Üniversitemizde güzel bir gençlik buluşması gerçekleştirdik
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, AK Parti İlçe Başkanımız İdris Er ile birlikte, Belediyemiz Gençlik Meclisi tarafından organize edilen program kapsamında İlçemiz Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören öğrencilerimiz ile bir araya geldi.
Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) bahçesinde düzenlenen programda ilk olarak Belediye Başkanımız Nihat Sarı, öğrencilerin talep ve isteklerini dinledi.
Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürü Canan Gül Manav ve Öğrencilerimiz Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya bugüne kadar vermiş olduğu destekler dolayısıyla teşekkür etti.
Öğrencilerin talep ve isteklerini dinleyen Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen gençlik meclisimize teşekkür ederek, “Her fırsatta geleceğimizin teminatı gençlerimiz ile bir araya geliyoruz. Bu gün güzel bir hafta sonunda üniversitemizde eğitim görerek yurtta kalan öğrencilerimiz ile bir araya gelerek taleplerini ve isteklerini aldık.
“ÜNİVERSİTEMİZE ÜCRETSİZ ÖĞRENCİ SERVİSİMİZ DEVAM EDİYOR”
Üniversite öğrencilerimizin Yurttan Üniversiteye gitmeleri için bu yılda ücretsiz öğrenci servisimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz ulaşım noktasında da destek veriyoruz.
“İFTAR PROGRAMINDA VERDİĞİMİZ BİSİKLET SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK”
Üniversiteli öğrencilerimiz ile mübarek ramazan ayında bir araya geldiğimiz iftar programında söz vermiş olduğumuz bisikletleri de öğrencilerimiz teslim ederek okula giderken kullanmaları için tahsis ettik.
“ÜNİVERSİTENE HOŞGELDİN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİK”
Üniversite öğrencilerimizin kaynaşmasını ve ilçemizin kültürünü tanımaları adına çeşitli etkinliklerin yer aldığı bu güzel faaliyeti yaparak öğrencilerimizin mutluluğuna ortak olduk.
“ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİMİZE ÜCRETSİZ GENÇLİK ŞÖLENİ DÜZENLEYECEĞİZ”
Üniversite öğrencilerimizle program yapılarak uygun bir günde belediyemiz desteğiyle ücretsiz mezuniyet gecesi programı düzenleyeceğiz.” dedi.

Program üniversite öğrencileri ile gençlik meclisi üyelerimizin voleybol maçı ile son buldu.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.