Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C

Valimizi İlçemizde ağırladık

Valimizi İlçemizde ağırladık
17 Mayıs 2023 19:23
A+
A-

Valimizi İlçemizde ağırladık
Afyonkarahisar Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ilçemizde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında belediyemize bir ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği ziyarette Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı Valimizi karşılayarak günün anısına çiçek takdim etti.
“VALİMİZDEN BELEDİYE BAŞKANIMIZ’A TEŞEKKÜR”
İlk olarak belediyemiz hizmet binasına taşınan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneğini ziyaret eden Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İlçe Kaymakamımız Kemal Duru ve Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı ile birlikte dernek temsilcileri, şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile bir süre sohbet ederek, dernek binasının tahsisi ve gerekli desteğin sağlanması noktasında Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür etti.
“PROJE VE ÇALIŞMALARIMIZ HAKKINDA GÖRÜŞTÜK”
Akabinde ise Belediye Başkanlık Makamında Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, İlçemizde devam eden projelerimiz ve çalışmalarımız hakkında Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na bilgi vererek, günün anısına Dinarımızın simgesi Suçıkanımızın maketini hediye etti.
“EMEĞİN SİMGESİ KADINLARIMIZ İLE BİR ARAYA GELDİK”
Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İlçe Kaymakamımız Kemal Duru ve Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı Kadın Kültür Evimiz ve Kadın Kültür Evimizde bulunan Dinar Aile Destek Merkezi’ni ziyaret ederek, Kadın Kültür Evinde düzenlenen etkinliklere katılan kadınlarımız ile bir süre sohbet ettiler. Akabinde ise Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) Projesi kapsamında çalışan ve top dikimi gerçekleştiren kadınlarımıza çalışmalarında kolaylıklar dilediler.
“SUÇIKANIMIZDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ BÜYÜK DEĞİŞİMİ ANLATTIK”
Ziyaretlerin ardından Suçıkan Park Tesislerimizde Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ağırlayan Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, tesisimizde Revize Projemiz kapsamında yenilemiş olduğumuz, Mutfak, Lavabolar ve inşa etmiş olduğumuz Mescid ile vatandaşlarımızın Suçıkanımızın eşsiz manzarasını keyifle izlemesi adına tesisimize kazandırdığımız Seyir Terasımızdan bahsederek yakın zamanda ise Otelimizi yeniden faaliyete geçirmeyi amaçladığımızı ifade etti.
“GÜRİŞ RÜZGAR ENERJİ SANTRALİ ZİYARETİ”
Son olarak ise Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İlçe Kaymakamımız Kemal Duru ve Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı İlçemizde faaliyet gösteren GÜRİŞ Rüzgâr Enerji Santraline ziyaret gerçekleştirerek santral yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.