Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Yalan ve tehdit siyasetine halk cevabını sandıkta verecektir

Yalan ve tehdit siyasetine halk cevabını sandıkta verecektir
7 Mayıs 2023 19:01
A+
A-

-Yalan ve tehdit siyasetine halk cevabını sandıkta verecektir

-İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun;

-“Allah aşkına siz kendinizi ne sanıyorsunuz?”

-“Hodri meydan, elinizden geleni arkanıza koymayın”

 

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, iktidar partisinin yalan siyasetine, tehdit siyasetine, halkın en güzel cevabını 14 Mayıs’ta sandıkta vereceğini söyledi.

Sinanpaşa ilçesine bağlı Ahmetpaşa beldesinde vatandaşlarla buluşan Olgun, Belde Teşkilat Başkanı İsmail Özel’in AK Parti Milletvekilli adayları tarafından ‘Seçim sonrası görüşürüz’ diyerek tehdit edilmesine sert tepki gösterdi.

Olgun; “Siz kendinizi ne sanıyorsunuz. Herkes sizin malınız mı? Kimse kusura bakması öyle kuru gürültüye pabuç bırakacak değiliz. Hadi bakalım hodri meydan” dedi.

 

SİZ KENDİNİZİ NE SANIYORSUNUZ?

 

İktidar partisinin seçimlerde kaybetme korkusundan dolayı ne yapacağını ne söyleyeceğini bilemediğini, halkın karşısında şaşırdığını dile getiren İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun; “Ben Avukat Şeref Olgun ve Genel Başkanım Meral Akşener bir tek üyemizin bile bırakın tehdit edilmesini, üzülmesini istemiyoruz. AK Parti Milletvekilleri kendilerini halktan üstün sanıyorlar, halkın da onlar ne söylerse ‘emredersiniz efendim’ deyip kabulleneceğini sanıyorlar. Allah aşkına siz kimsiniz? Sizin bu halka karşı tehditkâr konuşma hakkını kim verdi size? Elinizden geleni arkanıza koymayın. Hodri meydan. Haddinizi bilin. Zaten 14 Mayıs’ta bu millet haddini bildirecek” diye konuştu.

 

AYNAYA BAKSINLAR PKK’YI DA GÖRÜRLER FETÖ’YÜ DE

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Şeref Olgun, halkıyla kavgalı bir iktidar olmak yerine halkıyla kaygılı bir iktidar olmayı hedeflediklerini söyledi.

Olgun; “Bir hafta sonra önümüzde bir seçim var. Aynı zaman da devleti kendi malı sanan bir iktidar ile karşı karşıyayız. Cenabı Allah nasip edecek bu gidişat değişecek. Halkımızın durumu ortada, çiftçinin esnafın durumu ortada. Peki ekonomimiz ortadayken, adalet yerlerdeyken iktidarın sizlere vaat ettiği bir şey var mı? Yok. Çünkü ne heyecanı kaldı ne de bir hizmet aşkı kaldı. Ancak şunu biliyorlar; yok efendim PKK’ymış, şunla iş tuttu, yok FETÖ ile iş tuttu. Ben buradan kendilerine sesleniyorum; Önce kendilerine baksınlar, önce aynaya baksınlar. Aynaya baktıklarında PKK’yı da görürler, FETÖ’yü de görürler. Artık insanlarımızı tehdit etmeyi bıraksınlar. Artık sizin karşınızda sus pus insanlar yok. Yeter artık, söz milletin olacak” diye konuştu.

 

İYİ Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Hakan Sivrikaya ve İYİ Parti Ahmetpaşa Belde Başkanı İsmail Özel ile halkı selamlayan Olgun, Ahmetpaşa halkına kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı da teşekkür etti.

 

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.