Dolar 32,4909
Euro 34,9449
Altın 2.430,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Yaz Spor okulu belediyemizin destekleriyle bu yılda açılacak

Yaz Spor okulu belediyemizin destekleriyle bu yılda açılacak
2 Haziran 2022 18:01
A+
A-

Yaz Spor okulu belediyemizin destekleriyle bu yılda açılacak

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Abdulkerim Yıllık ve Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı Tekvando Antrenörü olarak göreve başlayan Gülden Satıoğlu, Belediyemizin destekleri ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenecek olan Yaz Spor Okulu dolayısıyla Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı ile görüşme gerçekleştirdiler.

Görüşme sonrasında alınan kararlar doğrultusunda Yaz Spor okulu ile ilgili program yapılmasına ayrıca Tekvando kursunun 20 Haziranda 7-14 yaş grubu için Belediye Kültür Salonunda yapılmasına karar verildi. Başvurular İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünde Antrenör Gülden Satıoğlu’na yapılacaktır.

Çocuklarımızın sportif faaliyetlerini yapması için Belediye olarak gerekli desteğin verileceğini ifade eden Belediye Başkanımız Nihat Sarı,”Çocuklarımızın ve gençlerimizin sporlarını yapması için tüm imkânlarımız ile destek veriyoruz. Bu yıl yine Belediye olarak Yaz Spor okulunun açılması için gerekeni yapıyoruz. Yaz Spor okulumuza katılacak çocuklarımıza şimdiden diliyorum. Herşey çocuklarımız için” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.