Dolar 32,5775
Euro 34,7903
Altın 2.501,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 26°C

Yeni Çivril Yolu Boşuna Mı Açıldı?

Yeni Çivril Yolu Boşuna Mı Açıldı?
11 Haziran 2021 10:51
A+
A-

Yeni Çivril Yolu Boşuna Mı Açıldı?

Yapımı 8 yıl süren, yolda meydana gelen çökmeler yüzünden bir türlü hizmete açılamayan Yeni Çivril Yolu geçtiğimiz 7 Ocak ayı içerisinde trafiğe açılmış ve hizmet vermeye başlamıştı.

6 aydır trafiğe açık olan yolun ağır vasıta araçlar tarafından çok fazla kullanılmadığı belirtildi. Şehir içine girmesi yasak olan tır, kamyon ve benzeri ağır araçların zorunlu yön olarak yeni Çivril yolunu kullanması gerekiyordu. Ancak yapılan son incelemelerde halen daha eski yolun kullanıldığı görüldü. Şehir merkezinden geçen yolun ağır araçlar yüzünden trafiğe kapandığını kaydeden vatandaşlarımız, “Yeni Çivril yolu boşuna mı açıldı?. Bu yolu kullanan yok. Eski yolu daha çok kullanıyorlar. Trafik çarşı içinde kilitleniyor ve çok büyük mağduriyetler yaşanıyor” dediler.

Ağır Vasıta Araçlar Eski Yolu Kullanıyor

7 Ocak 2021 tarihi itibariyle ulaşıma açılarak hizmete giren yeni Çivril Yolu ağır vasıta araçlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılmadığı iddia edildi.

Şehir merkezinin içinden geçen yolu kullanmaya devam eden ağır ağır araç sürücüleri yeni yolu tercih etmediğini belirten vatandaşlarımız, gerekli uyarıların yapılmasını istedi.

Ana asfalttan şehir merkezine yani eski Çivril-Uşak yoluna dönen kavşakta ağır araç giremez ya da ağır araçlar için zorunlu mecburi yolu gösteren hiçbir işaretinde olmadığı belirtiliyor.

Yeni Çivril yolu açılır açılmaz bu tür araçların mecburi yön olarak buradan gitmesi gerekiyordu. Ancak 6 aydır araçlar eski yoldan gidiyor.

Konuyla alakalı ilgililerin kavşak noktasına ağır vasıta giremez ve mecburi yön levhalarının takılması talep ediliyor. Özel Haber

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.