Dolar 32,5988
Euro 34,7865
Altın 2.496,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Zaferimizin 100.yılını ilçemizde büyük bir coşkuyla kutladık

Zaferimizin 100.yılını ilçemizde büyük bir coşkuyla kutladık
27 Ağustos 2022 11:11
A+
A-

Zaferimizin 100.yılını ilçemizde büyük bir coşkuyla kutladık

Belediyemiz tarafından Büyük Taarruz Zaferimizin 100.yılında organize edilen etkinliklere vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi.

“VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE ZAFER YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Zafer Haftası kutlamalarımız Saat 20:15’de Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi önünden etkinliklerin yapılacak olduğu belediyemiz hizmet binası önüne kadar gerçekleşen Zafer Yürüyüşü ile başladı. Coşkulu bir kalabalık ile gerçekleştirilen zafer yürüyüşünün ardından Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde belediye bandomuz eşliğinde İstiklal marşımızın okunmasıyla devam etti.

Etkinlikte günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı konuşmasında; “Bugün burada sizlerle birlikte bu anlamlı ve önemli günü kutlamanın mutluluk ve gururu içindeyim. Türk tarihi zaferlerle doludur. Ama 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlanan Dumlupınar savaşı, Türk ulusunun yeniden dirilişidir. 26 Ağustos günü Malazgirt Savaşı’yla Anadolu’nun Türklere kapılarını açan kahraman ordumuz; 30 Ağustos Zafer Bayramı olarak kutladığımız başkomutanlık meydan Muharebesi’yle de Anadolu topraklarının “Türk vatanı” olduğunu, önünde durulmaz bir iradeyle düşmana ispatlamıştır. Ağustos ayı milletimiz için zaferler ayıdır. Anadolu’yu yurt tutmamızı sağlayan Malazgirt zaferi bu aydadır. Anadolu Türk İslam birliğini temin ettiğimiz çaldıran zaferi bu aydadır. Bütün dünyaya huzur, güvenlik ve barış getiren Mercidabık zaferi yine bu aydadır. Bu milletin ve devletin bekası için verilen milli mücadelenin büyük zaferi yine bu aydadır. Bu zafer, var olma ve yok olma arasında kendisine yolunu çizmesi gereken bir milletin topyekûn şahlanışının; varlık ve birliğini, özgürlük ve bağımsızlığını, vatanını ve devletini her hal ve şartta en önde tutacağının en büyük kanıtıdır. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha zaferler ayı Ağustos’un eşsiz kahramanları Sultan Alparslan’ı, Yavuz Sultan Selim’i, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ne mutlu Türküm diyene.” dedi.

Akabinde ise Dinar İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya Son olarak ise Milletvekilimiz Ali Özkaya günün anlam ve önemine istinaden konuşmalarını gerçekleştirerek, Zafer Haftası etkinliklerinin düzenlenmesi dolayısıyla Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür ettiler.

 

 

 

 

“30 AĞUSTOS’A ÖZEL DÜZENLEMİŞ OLDUĞUMUZ TURNUVADA TAKIMLARIMIZIN ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ”

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların tamamlanmasının ardından Belediyemiz tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl 2.si düzenlenen Kurumlar arası Voleybol Turnuvası’nda dereceye giren takımların ödüllerinin takdimine geçildi.

Turnuvada 1.Olan Dinar Milli Eğitim Müdürlüğü Voleybol takımının kupa, madalya ve saat hediyesini Milletvekilimiz Ali Özkaya, 2. Olan Dinar Belediyesi Voleybol Takımımızın kupa ve madalyasını Dinar İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, 3.Olan Dinar Ceza Evi’nin kupa ve madalyasını Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı ve Turnuvanın en centilmen takım olarak seçilen Dinar Belediyesi Gençlik Meclisi’nin kupasını İlçe Emniyet Müdürü Nihat Pulat takdim ederken, Turnuvamızda 4.olan Dinar Devlet Hastanesi takımının madalyalarını MHP İlçe Başkanımız Mustafa Karahan, maçlarda hakemlik yapan Gazi Yılmaz’ın plaketini ise Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü takdim etti.

“DİNARIMIZDAN KONSERLERİMİZE BÜYÜK İLGİ”

Ödül törenin ardından ise birbirinden değerli sanatçılarımız tarafından verilecek olan konserlere geçildi. Sahneye çıkan ünlü sanatçı Ramazan Çelik başta olmak üzere, Osman Öztekin, Hasret Çolakoğlu ve Deniz Er etkinliğe katılan vatandaşlara unutamayacakları bir gece yaşattı. Vatandaşlarımız sanatçılarımızın şarkılarına eşlik ederek sahne önünde oyunlar oynadılar.

Konserlerin tamamlanmasının ardından Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, günün anısına Sanatçılarımıza çiçek takdim ederek vatandaşlarımıza bu güzel geceyi yaşattıkları için teşekkür etti.

Zafer Haftası kutlama etkinliklerine, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz Ali Özkaya, Dinar İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, Dinar İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Necip Kacar, Dinar İlçe Emniyet Müdürü Nihat Pulat, MHP İlçe Başkanımız Mustafa Karahan, AK Parti İlçe Başkan v. Ramazan Şahin, STK Başkanları, il genel meclis üyeleri, Belediye Meclis üyelerimiz, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlarımız katıldı.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.