Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 24°C
Per 20°C

BAŞKAN ÇİÇEK: DAZKIRI HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALACAK

6 Mayıs 2024 12:56
A+
A-

BAŞKAN ÇİÇEK: DAZKIRI HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALACAK

Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek ilçenin hak ettiği değeri, Afyonkarahisar’da ve Ankara’da alacağını, birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz Dazkırı’yı geliştirmek için çalışacaklarını söyledi. Dinar Halk Haber’den İsmail Yılmaz’a bazı açıklamalar gerçekleştiren Başkan Çiçek, İlçenin konum itibariyle de harika bir noktada olduğunu, bu sebeple ekonomik açıdan da gelişmek istediklerini ifade ederek şunları kaydetti, “Biz Afyonkarahisar’ın en güzel ilçelerinden biriyiz. Dazkırı’yı ekonomik alanda, işçi istihdamında, eğitimde, sosyal faaliyetlerde ve beleyicilik anlamında büyük derecede geliştirmek istiyoruz. Artık seçim bitti. Herkese eşit mesafedeyiz. Dazkırı halkı bizim onurumuz, gurumuz. Bu sebeple Ankara’nın, Bakanlıkların ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin yollarını aşındıracağız. Hak ettiğimiz yatırımların hepsini almayı planlıyoruz. Güzel bir ekibimiz var. İlçemiz için canla başla çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

İKTİDAR GÜCÜYLE EN İYİ YATIRIMLARI ALMASI BEKLENİYOR

Afyonkarahisar’ın güney bölgesi olarak adlandırılan Dinar, Dazkırı, Başmakçı ve Evciler’de AK Parti’nin sadece Dazkırı’yı alması da ilçenin önünü daha kolay bir şekilde açacağa benziyor. Tekstil devi Denizli’ye yakınlığı, tekstil fabrikalarının ilçede oluşu ve yeni sanayi bölgesi kurma çalışmalarıyla birlikte iktidarın nimetlerinden en çok Dazkırı’nın faydalanacağı öngörülüyor.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.