Dolar 32,3813
Euro 34,5940
Altın 2.389,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
20°C
Hafif Yağmurlu
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 11°C

ÖZKAYA: KUMAR MASASI KAYBETTİ

ÖZKAYA: KUMAR MASASI KAYBETTİ
29 Mayıs 2023 09:35
A+
A-

“BAY BAY KEMAL GİDECEĞİ İÇİN, CHP BİLE KAZANMIŞ OLABİLİR”

Cumhur İttifakı’nın haçlı ordusuna karşı kazanılan zaferin bir benzerini kazandığının altını çizerek, “İşte Afyon meydanı ey Kılıçdaroğlu ve avareleri Afyon kale gibi burada! Bu meydanda çok büyük zaferler kutladık, bütün dünya adeta haçlı seferi gibi geldi ama bu coğrafyanın Selahaddinleri onları bir kez daha kılıç gibi kesti” dedi. Milletin iradesinin tarihin her döneminde olduğu gibi bugünde sandığa tecelli ettiğini ifade eden Özkaya, “Şunu herkes bilecek bu milletin iradesine kimse ipotek koyamaz. Bu millet nasıl ki Afyon işgal edildiğinde yunanla işbirliği yapana dersini vermişse bugünde dersini vermiştir. Şimdi Adam kazandı Türkiye ve İslam dünyası kazandı. Bay bay kemal gideceği için, CHP bile kazanmış olabilir” dedi.

“KUMAR MASASI KAYBETTİ”

 Afyonkarahisar Milletvekili Özkaya, sadece Kılıçdaroğlu’nun değil tüm millet ittifakı ortaklarının kaybettiğinin altını çizerek, “Sende kaybettin Temel sende kaybettin. Meral Akşener sen dedin ki bu masa kumar masası evet kumar masası da kaybetti sende kaybettin. Ali Babacan ve Davutoğlu siz gittiniz CHP ile iş birliği yaptınız size de yazıklar olsun siz ‘HDP’ adınızı sürekli değiştirdiniz gittiniz yurt dışındaki emellere uydunuz teröre bulaşan herkes kaybedecek. Cumhur İttifakında ki bütün kardeşlerimiz kazandı. Cumhur İttifakı liderlerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.