Dolar 32,2558
Euro 34,7818
Altın 2.396,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 12°C
Paz 17°C

AFYONKARAHİSAR’DA ULUKÖY RÜZGÂRI 

10 Mayıs 2023 16:15
A+
A-

AFYONKARAHİSAR’DA ULUKÖY RÜZGÂRI

 

Uluköy Ortaokulu öğrencileri ,Beden Eğitimi Öğretmenleri Mehmet YAĞIBASAN öncülüğünde,2022-2023 yılında Afyonkarahisar’da yapılan spor müsabakalarında 6 kupa ve 22 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

 

Dinar’daki ilk ve tek Floor Curling takımı unvanına sahip olan Uluköy Ortaokulu,Beden Eğitimi Öğretmeninin özverili çalışması ile 4 kategoride başarı göstererek,

Yıldız Kızlar İl Şampiyonu

Küçük Erkekler il 2. si

Küçük Kızlar il 2.si

Küçük Karma il 3.sü oldu.

Yıldız Kızlar Floor Curling Takımı ,Düzce’de yapılacak olan bölge müsabakalarında ilimiz Afyonkarahisar’ı temsil etmeye hak kazandı.

 

Ayrıca,Uluköy Ortaokulu öğrencileri,Bocce branşında küçük kızlar il 3. sü olarak Anadolu Yıldızlar Ligi seçmelerine davet aldı ve bu turnuvada da 3. oldu.

 

Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Yağıbasan; önümüzdeki yıl için hazırlıkların devam ettiğini,hedeflerinin bu iki branşta da Türkiye Şampiyonasında derece elde etmek olduğunu,yeni branşlarda da çalışmalarının başladığını belirtti.

 

Yağıbasan , başta okul idarecileri olmak üzere destek olan tüm okul personeline ve velilere de teşekkürlerini ileterek sözlerini sonlandırdı.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.