Dolar 32,4126
Euro 34,8222
Altın 2.432,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 15°C

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 31 Mart Seçimleri nedeniyle partisinin adayları için sahadan ayrılmıyor.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 31 Mart Seçimleri nedeniyle partisinin adayları için sahadan ayrılmıyor.
5 Mart 2024 14:41
A+
A-

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 31 Mart Seçimleri nedeniyle partisinin adayları için sahadan ayrılmıyor.

 

Milletvekili Özkaya, Afyonkarahisar Merkez ve Dinar’da partisinin adaylarına destek için ziyaretlerde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ile Afyonkarahisar’ın tarihi yatırımlara kavuşacağını ifade ederek, muhalefetin vaatlerinin hayal olduğunu vurguladı. Açıklamasında, “Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay, dürüstlüğü, kişiliği, mütevazi tutumu ile örnek bir şahsiyettir. Afyonkarahisar’a genç ve dinamik yapısıyla birlikte çok büyük hizmet ve eserleri kazandıracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. AK Parti milletinden aldığı güç ile hayal bile edilemeyenleri hayata geçirdi. Bugün Uluçay başkan ile daha büyük atılımları Afyonkarahisar’da yapacağız, şehrimizin potansiyelini artıracağız. İstihdamdan, üretime, sosyal belediyecilikten kültüre her alanda önemli projelerimizi yeni dönemde bugüne kadar yaptıklarımıza ilave olarak yapmaya devam edeceğiz. Ne yazık ki muhalefet hayal satmak dışında AK Parti döneminde her gün daha da büyüyen şehrimizin problemlerine çözüm üretmek bir yana dursun, popülist hayalci vaatler ile milletimizi aldatma yolunu seçiyor. Biz iddia etmiyoruz, gördüğümüzü söylüyoruz, CHP yönetimindeki belediyelerin hali ortada. Bunların hizmet diye bir derdi yok, bol keseden attıkları vaatlerin %5’ini bile hayata geçirmeleri mümkün değil” diye konuşan Özkaya, AK Parti ile Afyonkarahisar’ın merkez, tüm ilçe ve beldelerinde eşsiz yatırımların gerçekleştirildiğini söyledi. Milletvekili Özkaya, Özgür Özel’in bedelli askerlik yapanlara yönelik söylemlerine de tepki göstererek “Toplumu her fırsatta ayrıştıran bu zihniyet terör örgütlerinin siyasi uzantılarına gösterdiği hoşgörüyü milletimize gösteremiyor. Sırf seçim kazanmak için ülkemizin birliğini tehdit eden yapılarla bir araya gelmekten çekinmeyen kirli ittifaklarla seçim kazanmayı düşünenler kalkıp, herhangi bir sebep ile bedelli askerlik ile vatani görevini ifa eden kardeşlerimize vatan haini ithamında bulunuyor. Bu CHP zihniyetinin tarihine baktığımız da görüyoruz ki bu milleti hiçbir zaman sevemediler. Teröristlere gösterdikleri müsamahayı milletimize gösteremediler. Şimdide utanmadan milletimizin desteğini bekliyorlar. Biz AK Parti olarak milletimize ve vatanımıza göz dikenler ile kazanmaktansa kaybetmeyi yeğleriz. Rabbim bu insanlara fırsat vermesin bunların hizmet derdi yok, bunların memleket derdi yok tek dertleri koltuk. Koltuk için herşeyi yaparlar. Ancak Afyonkarahisar’ın aziz insanları DEMlenerek seçim kazanmayı hayal eden CHP’ye sandıkta tokadı atacak” dedi.

 

Milletvekili Özkaya, “Tek derdimiz, bugüne kadar Afyonkarahisar’ın Merkezi hükümet ve yerel yönetimin uyumu ile elde ettiği ivmenin daha da büyüyerek devam etmesi. Şehrimizin bir çok tarihi sorunu AK Partili Belediye ve Merkezi hükümetin uyumu Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan desteği ile çözüme kavuşturduk. İnşallah sırada şehrimizin istihdam başta olmak üzere bir çok alanda daha ileri bir noktaya taşınması için çalışmak olacak. Milletimize güveniyoruz. Milletimizin feraseti ile Ankara’da Demlenip, Afyonkarahisar’da milliyetçi takılanları sandığa gömeceğiz” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.