Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 14°C
Az Bulutlu
Afyon
14°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Başkan Mustafa Çöl, Yeniden Refah Partisi’nden başkan adaylığını açıkladı

17 Şubat 2024 12:00
A+
A-

Başkan Mustafa Çöl, Yeniden Refah Partisi’nden başkan adaylığını açıkladı

Ak Partili Sandıklı Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Mustafa Çöl, Yeniden Refah Partisinden belediye başkan adayı oldu.

İlçede sevinçle karşılanan haber üzerine Sandıklı 15 Temmuz Demokrasi Meydanını dolduran yüzlerce kişi başkan Mustafa Çöl’e destek olduklarını belirtti.

İki dönem AK Parti’den Belediye Başkanı seçilen Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde de AK Parti belediye başkan adaylığı müracaatında bulundu. AK Parti bu dönem Belediye Başkan Adayı olarak geçen hafta Adnan Öztaş’ı açıkladı.

Bu durum sonrası vatandaşların akın akın Belediye binasına gelerek Başkan Mustafa Çöl’ün aday olması konusunda yoğun taleplerini iletmesi üzerine Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Yeniden Refah Partisine aday başvurusunda bulundu.

Yeniden Refah partisinin Mustafa Çöl’ü aday göstermesini duyan vatandaşlar gece belediye meydanında toplandı. Belediye meydanında oyun oynayarak ve meşaleler ile Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü karşılayan vatandaşlar karşısında kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Yeniden Refah Partisinden aday olduğunu açıkladı.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün konuşması sırasında Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı İsmail Taşkapı’da eşlik etti.

Belediye meydanında Halka Hitap eden Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı Mustafa Çöl, “Memleketin bağrından çıkmış, gençliğinin en güzel yıllarında bu güzel şehre en yüksek oylar alarak hizmet etmiş kardeşiniz olarak bugün sizin karşınızda olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Tabi ki bu böyle olmamalıydı. Ayak oyunlarıyla, masa başında anket oyunlarıyla bu kardeşinizi, bu memleketin evladını boşa çıkarmaya çalıştılar. Sizler sahip çıktınız. Hepinizden Allah razı olsun. Hiç kimse Sandıklı’nın iradesine ipotek koyamayacak. Yine bu memlekete sizlerin desteği ile, sizlerin gücüyle yine bu memleketin bağrından çıkmış, kimseye muhtaç olmayan insanlar yapacak. Biz, kurum ve kuruluşlarında bu memleketin insanları olacak dediğimiz için cezalandırıldık. Bu memleketin kurumları Sandıklı’dan gitmeyecek dediğimiz için cezalandırıldık. Bu memleketin en güzel yatırımlarını bu memleketin iradesi ile belediye başkanı belirlediği için cezalandırıldık” dedi.

‘HİÇ KİMSE BİZİM RECEP TAYYİP ERDOĞAN SEVGİMİZİ SORGULAYAMAZ’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın yolundan yürüdüğü için her zaman gurur duyduğunu ifade eden Başkan Dr. Mustafa Çöl; “ Recep Tayip Erdoğan’a canı gönülden minnetlerimi sunuyorum. Baş tacımız. Onun yürüdüğü yolda yürüdük. Onun yürüdüğü yolda davamızı sürdürdük. Şuanda da onu kalbimizde yaşatıyoruz. Hiç kimse bizim Recep Tayip Erdoğan sevgimizi ve davamızı sorgulayamaz. “dedi.

Belediye Başkanı Çöl, konuşmasını meydanda ki halka ‘Sandıklı Halkı 31 Martta ders alacaklara ders vermeye hazır mı?” diye sorduktan sonra ‘hazırız’ diyen kalabalığa ‘Allah sizlerden razı olsun’ diyerek bitirdi.

Konuşma sonrası bazı vatandaşlar oyun havaları eşliğinde belediye meydanında oyunlar oynarlarken, Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Çöl, meydanda ki vatandaşlar ile tek tek tokalaşarak meydandan ayrıldı.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.