Dolar 32,5101
Euro 34,8700
Altın 2.450,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Başkan Topçu Yeniden Başkan Seçildi

Başkan Topçu Yeniden Başkan Seçildi
31 Ocak 2023 16:14
A+
A-

Başkan Topçu Yeniden Başkan Seçildi

Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurul toplantısı ilçemiz Park Ala seminer salonunda gerçekleştirildi.

Esnaflar tarafından yoğun ilgi gören kongrede mevcut başkan Veysel Topçu yeniden başkanlığa üyeler tarafından seçildi.

Yönetim kurulu isimleri ise Veysel Topçu, Murat Arıkan, Mustafa Gökçe, Sabri Can Bekle, Hamit Söyler İsimlerinden oluştu.

Kongrenin divan kurulu başkanlığını S.S. 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği başkanı Ahmet Tural gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam eden toplantıda, gündem maddeleri tek tek görüşülerek onaylandı.

Dinar İlçe Kaymakamı Kemal Duru katıldığı genel kurul toplantısında bir konuşma gerçekleştirerek şunları kaydetti, “Genel kurulunuza davet ettiğiniz için mutlu olduğumu ifade edeyim. Çünkü hep birlikte esnaflarımızla, sanatkarlarımızla, bir arada olma fırsatını bulduk. Yüz yıllardır Ahi Evran Veli hazretlerinin düsturuyla, bereketiyle, helali gözeterek, çalışkanlık ve yardımlaşmayla, ve milletine devletine sadakatle bağlı kalarak, ahlakıyla iş yapma düsturunu edinmiş esnaflarımız ekonominin her zaman olduğu gibi can damarlarından bir tanesi. Dinarımızda da geniş bir esnaf ailemizle, camiamızla birlikte olduğum için mutlu oldum ve gurur duydum” dedi.

Konuşmanın akabinde ise, Dinar İlçe Kaymakamı Kemal Duru’ya, S.S. 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği başkanı Ahmet Tural’a ve Dinar Halk Bank Müdürü Muhammet Akkaya’ya teşekkür plaketleri verildi.

Yapılan kongrede güven tazeleyen Başkan Veysel Topçu ise katılan bütün davetlilere ayrı ayrı teşekkür ederek, esnaflara en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini bildirdi.

Dinar Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan genel kurul toplantısına, Dinar İlçe Kaymakamı Kemal Duru, Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, Tatarlı Belediye Başkanı Şuayyup Çiçek, Ak Parti Dinar İlçe Başkanı Av. İbrahim Özgüli CHP Dinar İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği başkanı Ahmet Tural, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) başkanı Cengiz Üstün, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Özcan, Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle, Dinar Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Gökçe, Dinar Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü, Dinar Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gürpınar, Dinar şoförler Odası Başkanı Yaşar Gülbeyaz, Dinar İlçe Tarım Müdürü Yavuz Karakuyu, Dinar Halk Bank Müdürü Muhammet Akkaya katıldı.

HABER: İSMAİL YILMAZ

 

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.