Dolar 32,5717
Euro 34,9981
Altın 2.460,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan 17 Ağustos Depremi Mesajı

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan 17 Ağustos Depremi Mesajı
17 Ağustos 2022 09:56
A+
A-

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan 17 Ağustos Depremi Mesajı

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 17 Ağustos 1999 Marmara depreminin yıl dönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, anma mesajında; “Sadece Gölcük İlçesini değil bütün Marmara’yı etkileyen 17 Ağustos’ta yaşanan depremi hala ilk günkü acıyla hatırlıyoruz. Güzel şehrimiz Dinarımızda deprem yaşamış bir ilçe olarak bu acıyı en iyi şekilde bilmektedir. Şu bir gerçek ki, bulunduğumuz coğrafyanın gereği olarak deprem gerçeği ile yaşamak zorundayız. Kamu kurumlarımızla birlikte yürüttüğümüz bir “Afet Yönetim Planımız var. Bu kapsamda olası afet sonrasında toplanma yerlerimiz hazır. Depremin değil alınmayan önlemlerin büyük acılar yaşattığını biliyoruz. Biz de ilçemiz için bütün çalışmalarımızı bu bilinçle hayata geçiriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 17 Ağustos Gölcük Depremi’nin yıl dönümünde bir kez daha hüznü ve acıyı kalplerimizde hissediyoruz. 17 Ağustos’ta yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.