Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan Yeni yıl öncesinde anlamlı ziyaret

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan Yeni yıl öncesinde anlamlı ziyaret
31 Aralık 2022 17:51
A+
A-

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan Yeni yıl öncesinde anlamlı ziyaret

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, İlçe Kaymakamımız Kemal Duru ile birlikte yeni yıl öncesinde şehidimiz Tevfik Aksu’nun annesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

29 Haziran 1999 tarihinde, Hakkâri Yüksekova’da hain terör örgütü tarafından tuzaklanan mayının patlaması sonucu şehit olan jandarma Ast. Kd. Üst. Çvş. Tevfik Aksu’nun annesi Emine Aksu’yu ziyaret eden Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı ve İlçe Kaymakamımız Kemal Duru’ya Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği İlçe Temsilcisi Hasan Ceylan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği İlçe Temsilcisi Tevfik Kılıçkaya ve Dinar SYDV Müdürü İrfan Yüksel eşlik etti.

Şehidimizin annesi Emine Aksu teyzemiz ile bir süre sohbet eden Belediye Başkanımız Nihat Sarı, yeni yılını kutlayarak, vatanımız için gözünü kırpmadan şehit olan kahraman askerlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin yanında olduğunu ifade edip, yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Ziyaret sonunda şehidimizin ruhuna ithafen dua edilmesinin akabinde günün anısına Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı ve İlçe Kaymakamımız Kemal Duru şehidimizin annesine karanfil takdim etti.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.