Dolar 32,5101
Euro 34,8700
Altın 2.450,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Cerit Yaylasının Yeni Ağası Seçildi

Cerit Yaylasının Yeni Ağası Seçildi
5 Haziran 2022 16:08 | Son Güncellenme: 5 Haziran 2022 16:25
A+
A-

Cerit Yaylasının Yeni Ağası Seçildi

Her yıl düzenli olarak Dinar’a bağlı Cerit Yaylası köyünde düzenlenen son zamanlarda meydana gelen küresel korona hastalığı ve pandemi yüzünden yapılamayan Cerit Yaylası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanış Derneğinin hazırladığı 8. Bahar Şenliği büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Gerçekleşen şenliğe Dinar İlçe Kaymakam Refiği, Tolga Turan, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, CHP İlçe Başkanı Av. Ali Arıkan, MHP İlçe Başkan Vekili Adnan Güzeldal, Dinar Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Veysel Topçu, Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle, Dinar Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü, Yayla köylüleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan etkinlikte köyün yeni ağası bir yıllığına seçildi. Son yıllarda köyün ağası Fatma Mermer İken 30 Bin TL değer biçilen Koçu satın alarak Osman Duman oldu.

Sunuculuğunu TRT ve İHA Muhabiri Eyüp Şahin’in gerçekleştirdiği etkinlikte bir açılış konuşması yapan Cerit Yaylası Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışa Derneği Başkanı Ahmet Akçay hoş geldiniz konuşma yaptı.

Belediye Başkanı Nihat Sarı ise, “Sayın Kaymakamım, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, yönetim kurulu üyeleri, köylülerimiz ve kıymetli misafirler hepiniz hoş geldiniz. İki yıldır özlemini duyduğumuz birlik ve beraberlik toplantılarını hayırlısıyla böylesi güzel bir günde kutluyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Bahar Şenliğinin düzenlenmesinde emeği geçen başta komite Başkanımıza, yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”dedi.

Kaymakam Refiği ise, Değerli hemşehrilerim hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Kaymakamımız il tanıtım günleri kapsamında fuarda. Kendisinin selamlarını getirdim. Bu yıl 8’incisi düzenlenen Bahar Şenliğinde sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Birlik, beraberlik duygularımızın geliştiği böyle güzel bir organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir gün geçirmenizi diliyorum. Saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Yapılan konuşmaların akabinde ise özel olarak hazırlanmış bir adet Koç dernek yararına açık artırma yolu ile satıldı. Koça sahip olan kişi ise bir yıllığına köyün ağası oldu. İsmail Yılmaz-Dinar

 

 

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.