Dolar 32,4671
Euro 34,6955
Altın 2.437,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Cumhur İttifakı olarak bir ve beraberiz

Cumhur İttifakı olarak bir ve beraberiz
13 Mayıs 2022 21:07
A+
A-

Cumhur İttifakı olarak bir ve beraberiz
Milletvekilimiz Ali Özkaya, Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Er Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu.
Ziyarette; Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Karahan ve yönetimi ile bir araya gelen heyet İlçemizde Belediyemiz tarafından ilçemize kazandırılan ve devam eden projeler üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdi.
Görüşmede; Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Karahan, “Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu Cumhur İttifakı ruhuyla ilçemizde birlik ve beraberlik içerisinde hizmet ediyoruz. Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın çalışmalarını bizzat yakından takip ediyor ve destekliyoruz. Belediye Başkanımız göreve geldiği günden bugüne ilçemizde birçok proje ve çalışmaya imza attı. Bizler Belediye Başkanımızın her zaman yanındayız. Nazik ziyaretleri dolayısıyla Milletvekilimiz Sayın Ali Özkaya’ya, Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya ve AK Parti Dinar İlçe Başkanı Sayın İdris Er’e teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanımız Nihat Sarı, ise konuşmasında; “Göreve geldiğim günden bugüne gerek milletvekillerimizin gerekse ilçe başkanlarımızın desteğini her zaman yanımızda hissettik. İlçemize en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Seçim beyannamemizde yer alan projelerin yanı sıra birçok proje ve hizmete imza attık. Projelerimizi hayata geçirirken desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimize ve yanımda olan ilçe Başkanlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.