Dolar 32,4169
Euro 34,8293
Altın 2.431,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 15°C

Dazkırı İçin Birlik ve Beraberlik İçinde Oldular

Dazkırı İçin Birlik ve Beraberlik İçinde Oldular
29 Ocak 2021 11:01
A+
A-

Dazkırı Heyetinden Ankara Çıkarması

Ak Parti Dazkırı ilçe başkanı Ramazan Beyazıt, İlçe Kaymakamı Sercan Sakarya ve Belediye Başkanı İsmail Taylan Ankara’ya çıkarma yaptı.

Ankara’da çeşitli kurumlarla temasta bulunan Beyazıt ve Sakarya, Taylan’ın gündeminde Dazkırı ilçesine yapılması planlanan doğalgaz, TOKİ, ilave konut, gölet ve barajlar, adalet sarayı ve OSB gibi maddeler vardı. Ankara ziyaretlerinin ilk durağı TOKİ başkan yardımcısı Dursun Baştürk oldu.

Dazkırı ilçesine yapılması planlanan TOKİ ilave konut hakkında görüşmeler yapıldı. Dazkırı heyetinin Ankara çıkarmasında 2’inci durak Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Akif Özkaldı oldu.

Dazkırı ilçesinde bulunan Çiftlik, Hasandede ve Hisaralan köylerinde yapımı devam eden ve yapımına yeni başlanacak olan gölet ve barajlar hakkında görüşmeler yapıldı.

Dazkırı Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Beyazıt, Dazkırı Kaymakamı Sercan Sakarya, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan görüşmeler sonrasında Özkaldı’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini sunarken sonrasında Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekili ve TBMM anayasa komisyonu başkan vekili Av. Ali Özkaya ile bir araya geldiler. Dazkırı’ya doğalgazın gelmesi için yatırımcı şirketler tarafından programa alındığını müjdeleyen Özkaya Dazkırılı hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layıktır. İnşallah en kısa zamanda doğalgaz gibi bir nimeti vatandaşlarımızla buluşturacağız. Bunun yanı sıra teşkilatımızın ve hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda ilave TOKİ konutları ve yeni adliye binası yapılması için de biz bu şehrin milletvekili olarak üzerimize düşeni yaparak bu yatırımların da ilçemize kazandırılmasını sağlayacağız dedi.

Dazkırı heyeti Ankara ziyaretlerinde önceki dönemlerde Dazkırı’da görev yapmış şehit savcı Mustafa Alper’in eşi, Yargıtay üyesi Hâkim Hatıran Alper’i ziyaretleriyle devam ettiler.

Ankara ziyaretlerinin ve görüşmelerinin son durağı adalet bakanlığı destek hizmetleri başkanı Erdal Demir ile sonlandırdılar.

Görüşmeler sonrasında Dazkırı Ak Parti ilçe başkanı Ramazan Beyazıt Dazkırı’ya yapılacak olan her proje ve yatırıma varız. Çocukluğumuzda nadide ilçemizin hayalleriyle sokaklarında koştuğumuz Dazkırımız kırmızı çizgimizdir.

Bu güzel ilçemizde yapacak olduğumuz veya yapılacak olan her projeyi destekliyoruz” dedi. >> İsmail Yılmaz

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.