Dolar 32,2161
Euro 35,1535
Altın 2.473,33
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 27°C

EMEKLİNİN TALEPLERİNİ ÜST MAKAMLARA İLETİYORUZ

22 Temmuz 2023 18:00
A+
A-

Sinanpaşa, Hocalar, Sandıklı, Evciler ve Dinar ilçelerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek yatırım ve çalışmaları yerinde inceleyen Milletvekili Özkaya “Afyonkarahisar ve ilçelerimizde adım attığımız her yerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kazandırdığımız eser ve yatırımları görmek, vatandaşlarımızın teveccühüne mashar olduğumuzu hissetmek en büyük mutluluk kaynağımız. Spor tesisleri, toplu konutlar, yol yatırımları, sanayi yatırımları başta olmak üzere hizmet ve eser siyasetimizin meyvelerini görmek, devam eden projeleri yerinde inceleyerek aksaklıkların önüne geçmek için, İl, İlçe Teşkilatlarımız, Milletvekillerimiz ve Belediyelerimiz ile her zaman sahadayız.” dedi.Emeklilerin talepleri üzerine de bir açıklama yapan Milletvekili Özkaya, “ Emekli vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz, onların isteklerini de üst makamlara iletiyoruz. İnşallah süreç içerisinde Cumhurbaşkanımız bu hususta bir düzenleme yapılacağını söyledi. Vatandaşlarımız müsterih olsun bu hususta gereğini bugüne kadar olduğu gibi AK Parti ve Erdoğan yapacaktır”

Dün gerçekleştirdiği ziyaretlerde kendisine yoğun bir şekilde TMO tarafından gerçekleştirilen hububat alımlarındaki kotalar ile ilgili vatandaşlardan gelen talepler sonrası girişimlerde bulunan Milletvekili Özkaya, bu hususta üreticilere müjde vererek, “Vatandaşımız ve çiftçimizin mağduriyet yaşamaması için sahada elde ettiğimiz veriler doğrultusunda İl Müdürlüğümüz ve Tarım Bakanlığımızın yetkilileri ile görüşmeler gerçekleştirdik. Elhamdülillah gece neticeyi alarak, sosyal medya üzerinden hemşehrilerimize müjdeyi verdik. Çiftçilerimiz yağışlar nedeniyle elde ettiği fazla ürünleri de TMO’ya verebilecek. Sistem üzerindeki mevcut kotalar %60 oranında artırıldı. Çiftçilerimizin alınterinin korunması için çalışmaya devam ediyoruz. Bu düzenlenmeninde çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.