Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Gazi ve Şehit Derneklerimizin her zaman yanındayız

Gazi ve Şehit Derneklerimizin her zaman yanındayız
18 Ekim 2022 18:39
A+
A-

Gazi ve Şehit Derneklerimizin her zaman yanındayız

İlçemiz Ulu Caminin bulunduğu alanda yer alan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneğinin bulunduğu binalar Ulu Camide yapılacak olan tadilat dolayısıyla Kültür Varlıkları Vakfına devir edildiği için Gazi ve şehit derneklerimizin mağduriyet yaşamaması adına Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın dernek yöneticilerine önerisi doğrultusunda Belediyemiz hizmet binası içerisinde derneklerimiz için yer tahsisi yapılıyor.

“GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİMİZİ MAĞDUR ETMİYORUZ, ETMEYECEĞİZ”

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilcisi Tevfik Kılıçkaya ile belediyemiz hizmet binası içerisinde derneklerimiz için verilecek olan yerde incelemelerde bulundu.

Belediyemiz hizmet binası için verilecek yerde incelemelerde bulunan dernek temsilcileri yer tahsisinin sağlanması başta olmak üzere Gazilerimizin ve Şehit ailelerimizin her zaman yanında olması dolayısıyla Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür etti.

“GAZİLERİMİZ VE ŞEHİT AİLELERİMİZ BİZLER İÇİN DEĞERLİ”

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı ise konuşmasında; “Gazilerimiz ve şehit ailelerimiz için ne yapsak azdır. Belediye olarak üzerimize düşen bir görev olduğunda her zaman yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Kış mevsimine girmemiz dolayısıyla Derneklerimizin mağduriyet yaşamaması adına Dernek başkanlarımız ile gerekli görüşmeleri yaptık. Belediyemiz hizmet binası içerisinde derneklerimiz için yer tahsisini en kısa süre içerisinde yaparak derneklerimize teslim edeceğiz. Derneklerimizin tüm giderleri yine belediyemiz tarafından sağlanmış olacak. Derneklerimize yeni hizmet yerlerinin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.