Dolar 32,1715
Euro 35,0609
Altın 2.469,75
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 23°C

İYİ PARTİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

23 Nisan 2023 17:02
A+
A-

İYİ PARTİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

İYİ Parti’nin Dinar seçim koordinasyon merkezi açıldı. Açılışa çok sayıda vatandaş katılırken, İYİ Parti’nin milletvekili adayları olan Hakan Şeref Olgun, Mustafa Enis Arabacı, Okşan Ulusoy Efe, İbrahim Acar, Sebahat Demircigediği de teşrif etti.

Koordinasyon merkezinin açılışında konuşan Milletvekili Adayları şunları söyledi, “

İbrahim Acar; “İl başkanımız seçim otobüsünün üzerinden konuşalım demişti. Ancak insanlara tepeden bakıyor gibi olacağı için burada sizin aranızda konuluyorum. Makamı mevkisi ne olursa olsun Dinarlıya kimse tepeden bakamaz. 20 yıllık siyasi hayatımda her zaman bu işin mutfağında oldum. İnşallah Dinarlının desteği ile Afyonkarahisarın desteği ile güzel günleri göreceğiz. Ne konuşacağım ben size, kıymanın kilosu 350 TL olmuş konuşacak bir şey yok. Arkadaşlar bekadan bahsediyorlar. Resmi rakamlara göre 10 milyon resmi olmayan rakamlara göre 20 milyon mülteciyi memlekete getirmişler, içinde sapığı var, tecavüzcüsü var, esrarcısı var, eroincisi var. Millet ittifakının şafağında biten tarım yeniden canlanacak. Biten sanayi yeniden canlanacak. Kaybolan adalet yeniden gelecek.

 

Hakan Şeref Olgun; “Bugün Türkiye’de tek adam rejimi var. Bu rejim öyle bir rejim ki, biz niye yola çıktık. Bu rejimi değiştireceğiz diye yola çıktık. Bunu değiştirmemizin yolu, hem cumhurbaşkanlığını kazanmak hem de mecliste çoğunluğu almaktır. Bu sebeple hepimizin gayesi bu tek adam rejiminden kurtulmaktır. Bunun için bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e. Biz de genel başkanımızı başbakan yapmak için yola çıktık. Biz de bunun savaşını vereceğiz. 21 yıldır ülkeyi yöneten bir iktidar var. Artık bu milletin önüne çıkıp ben şunu yapacağım bunu yapacağım deme hakları var mı? Yok mülakatı kaldıracağım, emekliye, esnafa şunu vereceğim. 21 yıldır neredeydiniz. Çöl ovasının çiftçisi, yetiştiricisi halinden bezmiş durumda. Sen daha ne vereceksin kardeşim? Dinar neden göç veriyor. Çevre illerde neden Dinarlı mahalleleri kuruluyor. Bir zamanlar il olma hayali vardı biz bunların mücadelesini vereceğiz. Biz bir daha Dinar’a geldiğimizde iyi ki bu adam vekil olmuş dedirtmezsek cenabı Allah’ta bize bu vekilliği nasip etmesin.

 

Muhammet Mısırlıoğlu, “Ben Dinar’a Dinarlı hemşerilerime inanıyorum ve güveniyorum. Çünkü Dinar vatanını, milletini canından öte sever. Afyonkarahisar’ın kilididir Dinar. Biliyorsunuz genel başkanımız bundan 5 yıl önce yola çıktığında, İYİ Parti’yi kurmadan önce. MHP Genel Başkanı adayı sıfatıyla Dinar’da kendisini sayın genel başkanım yazısıyla Dinarlılar karşılamıştır. Ülkeyi 21 yıldır yöneten, yokluğa sefalete, adaletsizliğe, hukuksuzluğa, eğitimsizliğe mahkûm eden despot bir yönetim anlayışını ancak İYİ Parti ile yıkabiliriz.

DİNARHALKHABER>>

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.