Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Milletvekili Özkaya: Yeni Çivril Yolu Hayırlı Uğurlu Olsun

Milletvekili Özkaya: Yeni Çivril Yolu Hayırlı Uğurlu Olsun
7 Ocak 2021 20:08
A+
A-

Milletvekili Özkaya: Yeni Çivril Yolu Hayırlı Uğurlu Olsun

Uzun bir süredir yapımı devam eden Yeni Çivril yolu ulaşıma açıldı. Resmi bir açılışın henüz yapılmadığı ancak araçlara trafiğe açıldığı öğrenilen yolda bariyer çalışmaları devam ediyor.

Küçük çaplı işlerin kısa sürede bitmesi beklenirken, araç sürücüleri de bu yolu kullanmaya başladı.

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya 2019 yılının Ağustos ayında  Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’na yaptığı ziyarette Dinar-Çivril yolunun yılbaşına kadar açılabileceği belirtmişti. Afyonkarahisar sınırları içerisindeki karayollarında yapılması gereken diğer bütün projelerin de görüşüldüğü ziyaret programında, Bolvadin ve Çay ilçelerimizi birbirine bağlayan yoldaki çalışmalar ile Dinar – Çivril yolunun yıl sonuna kadar tamamlanmasına çalışıldığını, Çay ve Dinar ilçelerimizi bağlayan yolun da duble yola çevrilmesi için 2020 yılı sonuna kadar ihale sürecinin tamamlanmasının planlandığını belirtilmişti.  

Bu görüşmelerin akabinde ise Yeni Çivril yolunda çalışmalar daha da hız kazanmış ve yol çalışmaları devam etmişti.

Milletvekili Özkaya: Hayırlı ve Uğurlu Olsun

Şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu da azaltacak olan Yeni Çivril yoluyla alakalı konuşan Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, yolun ulaşıma açılmasından ötürü çok memnun olduğunu, uzun bir zamandır ise zeminin azizliği yüzünden ilgili firmanın çok uğraşlar verdiğini söyledi.

Yeni yolun hayırlı ve uğurlu olmasını da dileyen Milletvekili Özkaya şunları kaydetti, “Zeminin sıkça çökmesi, köprü ve yol yapımını gerçekten de çok zorlaştırdı. Ancak Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığımız, Karayolları genel Müdürlüğü ve Karayolları 13’üncü bölge müdürlüğümüzün azimli ve teknolojik çalışmaları nedeniyle çöken bölgeye köprü yapılarak güzel ve sağlam bir bağlantı kuruldu. Memleketimize, ülkemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olsun.>> İsmail Yılmaz

ETİKETLER: ,
Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.