Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Polis haftasında Kaymakam Kapankaya’ya ziyaret

Polis haftasında Kaymakam Kapankaya’ya ziyaret
9 Nisan 2021 11:45
A+
A-

İlçe Emniyet Müdürü Nihat Bulat ve Dinar Bölge Trafik Amiri Komiser Tayfun Çatıkkaş ile beraberindeki polisler, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümü nedeniyle Kaymakamımız Selami Kapankya’yı makamında ziyaret etti.
Kaymakam Kapankaya, ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirerek, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yılını ve Polis Haftası’nı kutladı. Her yıl 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası’nın yaşanan korona virüs salgını dolaysıyla sade bir törenle kutlanacağını dile getiren Kaymakam Kapankaya, “176 yıl önce kurulan Polis Teşkilatımızın mazisi kahramanlıklarla doludur. Polislerimiz bugün de aynı görev aşkıyla ve kahramanlıkla görevlerini ifa etmekteler. Ülkemizin herbir köşesinde olduğu gibi ilçemizde de huzur ve refahı sağlamak için gece gündüz demeden ve son günlerde tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs (kovid19) salgınına karşı gece gündüz demeden ilçemizde Sosyal Vefa Destek Grubu olarak, gerek emeklilerin maaşlarının dağıtımında cansiperane çalışan fedakar polislerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile başta İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli olmak üzere tüm Türkiye’de görev yapan kahraman polislerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam ve saygılarımı iletiyorum” diye konuştu. Kaymakam Kapankaya Görevlerinde Başarılı Olan Personellerimizi BAŞARI BELGESİ ile ödüllendirdi. Belgeleri Kaymakamımız Selami Kapankaya, Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler ve İlçe Emniyet Müdürü Nihat Bulat tarafından takdim edildi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.