Dolar 32,3780
Euro 34,7386
Altın 2.435,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 15°C

SEVİLEN SAYILAN İŞ ADAMI TATARLI İÇİN KOLLARI SIVADI

SEVİLEN SAYILAN İŞ ADAMI TATARLI İÇİN KOLLARI SIVADI
1 Şubat 2024 17:01 | Son Güncellenme: 1 Şubat 2024 17:03
A+
A-

SEVİLEN SAYILAN İŞ ADAMI TATARLI İÇİN KOLLARI SIVADI

31 Mart Pazar günü yapılacak olan belediye başkanlığı seçimleri öncesi AK Parti Tatarlı Belediye Başkan Adayı Hasan Akyıldız seçim çalışmalarına başladı. Partililerle beraber Perşembe Tatarlı Pazarını ve esnafları gezen Akyıldız yoğun bir ilgiyle karşılanarak yapacağı projeleri anlattı. Tatarlı’ya doğalgaz hattının gelmesi adına gerekli bütün çalışmaları gerçekleştirdiğini ifade eden Akyıldız yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Tatarlımıza çevre dostu doğalgazı kavuşturmak için ilgili bütün çalışmaları yürütüyoruz. Yatırım programına bağlı olarak 2024 yılında bu dev projemiz Allah’ın izniyle başlayacak.

Diğer büyük bir projemiz ise kasabamıza TATARLI SAĞLIK MERKEZİ kuracağız. Bu merkezimizde acil servis (24 saat doktor) röntgen laboratuarı, kan ve idrar laboratuarı, aile hekimliği ve diş hekimliği bölümleri yer alacak. Burada en önemli sağlık hizmeti 24 saat acil servis hizmet verecek. Kasabamızdan veya çevre köylerden olası çok acil durumlarda hastalarımız farklı hastanelere yetişmek yerine ilk müdahale bu merkezde yapılacak. Uygun görülürse sevk edilecek. Röntgen dahil olmak üzere diğer tahliller kasabamızda yapılacak halkımız tedavilerini, en iyi bir şekilde yaptırabileceklerdir. İlerleyen günlerde Tatarlı için yapacağımız bütün projelerimizi seçim beyannamemiz ile birlikte açıklayacağız. Tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Ekiplerimiz Tatarlı’da

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İsmail Yılmaz ve tüm gazete ekiplerimiz Tatarlı Kasabasını ziyaret etti. Bazı vatandaşlarla çeşitli fikir alış verişleri ve yerel seçim değerlendirmesi yaptı. Başkan Adayı Hasan Akyıldız’ın iki büyük projesi olan Sağlık Merkezi ve Doğalgaz hattının döşenecek olması bütün vatandaşları mutlu etti. En şanşlı kazanabilecek aday olarak gösterilen Hasan AKyıldız’a Tatarlı halkı seçimlerde başarılar diledi.

 

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.