Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 20°C

TATARLI’YA DEV YATIRIM

TATARLI’YA DEV YATIRIM
6 Şubat 2024 10:29
A+
A-

TATARLI’YA DEV YATIRIM

Uzun bir süredir Tatarlı’nın ve kamuoyunun gündeminde yer alan bölgeye de ihtiyaç haline dönüşen SAĞLIK MERKEZİ yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

AK Parti Tatarlı Belediye Başkan Adayı Hasan Akyıldız Tatarlı Sağlık Merkezinin toplamda 20 milyon TL’ye mal olacağını ve çok büyük bir yatırım olduğunu söyledi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya’ya da bu konuda teşekkür eden Akyıldız konuyla alakalı olarak şunları söyledi, “Tatarlı’nın ve bizlerin her zaman yanında olan değerli vekilimiz Ali Özkaya beyden Allah razı olsun. Tatarlı’nın her türlü sorunu için bizleri en iyi şekilde Ankara’da ağırlayarak yapılması gereken bütün işlerimizi yakından takip ediyor. Tatarlı’mıza bildiğiniz üzere harika bir Sağlık Merkezi yapacağız. Bu sağlık merkezi 7/24 açık esasına göre çalışacak. Yani içinde acil servisi, doktoru, hemşiresi, sağlık görevlisi olacak. Çevremizde birçok köyümüz var. Buralarda vatandaşlarımız yaşıyor. Ani bir rahatsızlık, kaza ya da benzeri durumlarda halkımız ambulans aracılığıyla bu merkeze getirilip ilk müdahalesi yapılacak. Yani hastalarımız başka hastanelere götürülerek yolda vakit kaybetmeyecek. Bu merkezde anında gerekli sağlık müdahaleleri yapılacak.

Ayrıca sağlık merkezinde röntgen filmi, kan ve idrar laboratuarları olacak. Vatandaşımız kanını verecek anında tıbbi sonuçlarını alabilecek. Şimdiden Tatarlı’mıza yapılacak olan sağlık merkezinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Emeği geçenlerden hepsinden Allah razı olsun. Tüm hemşerilerime sevgilerimi saygılarımı sunuyorum.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.