Dolar 32,2733
Euro 34,9912
Altın 2.446,35
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 26°C
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 26°C

Tepeden inme değil, tırnaklarımla kaza kaza geliyorum

1 Nisan 2023 07:42
A+
A-

Tepeden inme değil, tırnaklarımla kaza kaza geliyorum

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Hakan Şeref Olgun, önemli mesajlar vererek; “Tepeden inme değil, en tabandan tırnaklarımla kaza kaza geliyorum. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz” dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Hakan Şeref Olgun’un, düzenlediği iftar programına çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Salona sığmayan partililerin yoğun ilgi gösterdiği iftar programında Hakan Şeref Olgun resmen gövde gösterisi yaptı. Olgun’un partililerin desteğini arkasına aldığı gözlemlendi.

 

İki yıl boyunca partinin her kademesinde görev yaptığını vurgulayarak; “Yetkim olmasa da sizlere hizmet etmeye çalıştım, şimdi milletvekilliği için talibim. Desteklerinizi bekliyorum” dedi. İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Hakan Şeref Olgun, partisinin ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, kadın politikaları başkanları ve gençlik kolları başkanları gibi pek çok isme hitaben bir konuşma yaptı. Olgun, parti içinde yaptığı çalışmaları ve seçimlere aday olma niyetini paylaştı.

 

Konuşmasında öncelikle konuklardan kendisine haklarını helal etmelerini isteyen Olgun, salon kapasitesinin yetersizliği nedeniyle üç bölüm halinde yapılan konuşmada, parti içindeki çalışmalarını anlattı.

 

İlçeleri en az üç defa ziyaret ettiğini ve bazı ilçelere 4-5 kez gittiğini söyleyen Hakan Şeref Olgun, seçilen ilçe başkan ve yönetimlerine hayırlı olsun ziyaretlerini 80-100 araçlık konvoylarla gerçekleştirdiğini belirtti.

 

Partisinin ilçe ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri arasında ayrım yapmadan hepsini kucakladığını ifade eden Olgun ayrıca, il teşkilatının sorun ve problemlerinin çözümüne de katkı sağladığını ve ihtiyaç duyulan aracı il başkanlığına tahsis ederek büyük bir ihtiyacı karşıladığını söyledi.

 

Olgun, son iki yılda partiye harcadığı mesainin, kendi işlerine ayırdığı zamandan çok daha fazla olduğunu belirterek, önümüzdeki pazar günü yapılacak olan temayül yoklamasında partililerden destek istedi. Eğer Milletvekili seçilirse, günün her saatinde ulaşılabilen ve her türlü meseleyi dinleyen bir vekil olacağının sözünü verdi.

 

Ayrıca, Ankara’da TBMM karşısında, “Afyon İyilik Evi” adı altında bir proje hayata geçirdiğini kaydeden Hakan Şeref Olgun, partili arkadaşlarının Ankara’da her türlü sorunlarıyla yakından ilgileneceğini vurguladı.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.