Dolar 32,5492
Euro 34,9407
Altın 2.441,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Üniversite öğrencilerimize verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik

Üniversite öğrencilerimize verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik
22 Nisan 2022 23:55
A+
A-

Üniversite öğrencilerimize verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, geçtiğimiz günlerde Dinar Kredi Yurtlar Kurumunda düzenlenen iftar programında üniversite öğrencilerimiz ile bir araya geldiğinde ulaşım noktasında gençlerimize kolaylık olması amacıyla vermiş olduğu bisiklet sözünü de yerine getirdi.
Geleceğimizin teminatı gençlerimize her zaman destek olan Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın talimatlarıyla belediyemiz zabıta ekipleri tarafından üniversite öğrencilerimize 5 adet hediye bisiklet Kredi Yurtlar Kurumunda teslim edildi.
Ayrıca öğrencilerimizin spor faaliyetlerini yerine getirmesi için Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın talimatlarıyla Kapalı Spor Salonumuz üniversite öğrencilerimize ücretsiz olarak kullanıma açıldı.
Öğrencilerimiz başta ulaşım için vermiş olduğu öğrenci servisi ve hediye bisikletler dolayısıyla ayrıca sportif faaliyetlerini yapmaları için salonun ücretsiz olarak tahsis edilmesi noktasında gereken desteği verdiği için Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür ettiler.
“BASKETBOL SAHASINI DA BAYRAM SONRASINDA TESLİM EDECEĞİZ”
En büyük yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğuna değinen Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Üniversiteli öğrencilerimizin her zaman yanında olduk ve belediye olarak imkânlar dâhilinde talep ve isteklerin karşılamaya devam edeceğiz. Bu bağlamda vermiş olduğumuz sözlerden bir tanesi de Basketbol sahasıydı. İnşallah basketbol sahasını da bayram sonunda teslim edeceğiz. Bu müjdeyi de öğrencilerimize vermek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Sevgili öğrencilerimize derslerinde başarılar diliyor, hayırlı ramazanlar geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.